SEO Uyumlu En İyi WordPress Temaları

seo uyumlu wordpress temaları

WordPress sitesinde binlerce tema yer almaktadır. WorPress’in açık kaynaklı yazılım olması birçok geliştirici tarafından yüzlerce tasarım hazırlanmasına imkan tanımaktadır. Binlerce tema içerisinden seçim yaparken görünüme ne kadar önem veriliyorsa SEO uyumlu olup olmadığına da önem verilmesi gerekmektedir. Aynı zamanda hatasız kod yapısı ve mobil uyumlu olması da gerekmektedir. SEO uyumlu WordPres temaları başlıklı bu yazımızı tema seçimi yaparken size yol gösterici olması için hazırladık.

Be Theme 

be theme

Tamamen mobil uyumlu geliştirilen temada 200’den fazla kullanım seçeneği yer almaktadır. Daha çok kurumsal siteler için uygundur. Sadece kurumsal siteler için kullanılabilir anlamına gelmiyor. Ancak kurumsal siteler için görünüm daha elverişlidir. Çok sayıda şablonunun var olması ve çok fazla özelliğinden dolayı özelleştirme ile farklı görünümler elde etmek mümkün. Bu yüzden farklı sitelerde aynı tema kullanılması sorun olmuyor.

Soledad

soledad

Özellikle magazin, haber, moda ve teknoloji siteleri için oldukça idealdir. 200’den fazla özelleştirme seçeneğine sahip olan temada görsellik ön planda tutulmuştur. Görselliğin ön planda tutulması göz yormayan bir tema özelliği sağlamıştır. Tamamen mobil uyumlu temalar arasında olan temanın 500 tane ikon paketi mevcuttur.

Schema

Daha çok blog ve kurumsal olmayan siteler için uygundur. Basit ve kullanışlıdır. Basit yani daha sade siteler için kullanışlı olmasının yanı sıra satış özelliğine de sahiptir. Özellikle blog için kullanımında öne çıkarılmış görseller yardımıyla dikkat çekici ve göze hitap eden bir site oluşturmanız için imkan sağlamaktadır.

Best

haber ve portal siteleri için uygun olan temanın oldukça başarılı bir menü tasarımı ve içerik yerleştirme sistemi mevcut. Best teması da liste de yer alan diğer temalar gibi mobil uyumludur. Dilediğiniz gibi reklam yerleşimi yapabileceğiniz çok sayıda reklam alanına sahiptir.

MagXP

Galeri ve video siteleri için oldukça ideal olan bu tema baştan aşağıya SEO uyumludur. SEO uyumlu olarak kodlaması yapılmış olan bu temanın ana sayfasında slayt ve gösterim seçenekleri çeşitli seçeneklerle mevcuttur. Hız konusunda birçok temadan daha başarılı olan tema listede yer verdiğimiz diğer temalar gibi mobil uyumludur.

 

 

Sosyal Medyada Paylaş

SEO ve dijital gelişmeler hakkında makaleler, derlemeler, çeviriler, listeler, incelemeler, analizler...

Çok Yorumlananlar

  1. wordpress temalarda hız ve temiz kod çok önemli hale geldi.emeğinize sağlık güzel paylaşımdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir