En İyi Android Müzik İndirme Uygulamaları 2019

En İyi Android Müzik İndirme Uygulamaları 2019

En iyi ücretsiz müzik indirici uygulamaları: Müziğin kederinizi ortadan kaldırabilecek ve sizi de uyutabilecek bir etkisi vardır. Belli bir tür müzik dinlemenin hedeflediğiniz amaca ulaşmanıza ve konsantre olmanıza yardımcı olabileceği malumdur. Android’de kullanabileceğiniz en iyi müzik indirme uygulamaları listesi sizlerle…

Google Play’de En İyi Müzik İndirici Uygulamaları

1. MYT

Youtube üzerinden video ve müzik indirme uygulaması için Google Play’da MYT yazmanız yeterlidir. Bir kaç farklı ama aynı isimli olan uygulamada, içlerinden bir tanesi Whatsapp’ta gönderilebilir şekilde indirebilmektedir.

2. Soundcloud

SoundCloud, dünyanın en büyükleri arasında olan müzik ve ses akışı platformudur. ürekli yeni müzik yükleyen kalabalık bir sanatçı ve müzisyen topluluğuyla SoundCloud, harika pop, rap, elektronik, rock, klasik, caz, podcast, sesli kitap, motivasyon ve daha fazlası müziği keşfetmenizi sağlar.

3. 4Shared Music

SoundCloud’dan sonra ikinci uygulama, akıllı telefonunuzdan indirmek ve daha sonra çevrimdışı olduğunuzda onları çalmak için mevcut çok sayıda ses biçimine sahip 4Shared Music uygulamasıdır. Bu en iyi müzik indirme uygulamalardan biridir ve Android akıllı telefonunuzdan indirebilirsiniz. 

4. Google Play Musıc

Google Play Müzik en iyi müzik indirme uygulaması, son şarkıların ve parçaların rakipsiz koleksiyonuna sahiptir. Google Play Müzik uygulaması, akıllı telefonunuzda bulunan tüm ses dosyalarını alabilir.

5. Tidal

Rapçi Jay Z tarafından başlatılan Tidal, yüksek kalitede müzik ve HD müzik videolarına odaklanan yeni bir yayın hizmetidir. Aynı zamanda CD’lerde ve diğer fiziksel ortamlarda olduğu gibi yüksek kaliteli akış sayesinde üstün ses kalitesi sunar.

6. YouTube Music

YouTube Müzik, kullanıcılara 30 milyondan fazla müzik videosuna erişim sağlıyor. Dinlediklerinizden öğrendiği kişiselleştirilmiş öneriler aracılığıyla müzikler, müzik videoları, remixler, albüm kapakları, tam albümler ve dahasına erişim sunar. YouTube Red aboneleri, reklamsız bir dinlemenin yanı sıra çevrimdışı müzik, arka plan dinleme ve video indirmelerini atlayan salt ses modu elde eder.

7. Spotify 

Artan rekabete rağmen, Spotify müzik yayını için kullanılan uygulamaların en üstünde yer alıyor. Şarkılar, indirilmiş müzikler ve ekstra özelliklerle müzik yayını yapmanın ötesine geçen uygulama, taze ve temiz bir tasarıma sahiptir.

En İyi Android Müzik İndirme Uygulamaları

Bu yazımızda Android’den müzik indirmek için kullanabileceğiniz ücretli ve ücretsiz uygulamaları derledik. Sizin de önerdiğiniz bir uygulama varsa, listeye eklememiz için, yorum kısmından bildirebilirsiniz…

Sosyal Medyada Paylaş

SEO ve dijital gelişmeler hakkında makaleler, derlemeler, çeviriler, listeler, incelemeler, analizler...

Çok Yorumlananlar

  1. şarkı modu uygulaması hem android hemde ios destekli harika bir uygulama inceleyip listenize ekleyebilirsiniz.

  2. Youtube music arkaplanda kullanmak için para istemesi çok saçma. Madem arkaplan da dinleyemeyeceğiz normal YouTube dan ne farkı var

  3. harika bir uygulama deneyin.

  4. Çok İyi şarkılarınız var

  5. Çok güzel deneyin

  6. Ben çok sevdim. Bence deneyin❤❤

  7. müzik modu uygulamasınıda eklermisiniz?
    Linki silebilirsiniz
    play.google.com/store/apps/details?id=com.mm.musicmode&hl=tr

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir