WordPress İçin En İyi Güvenlik Kodu Captcha Eklentileri 2017

Captcha

Spam ziyaretçi ve yorum gönderilmesi, her blog yazarının ve web sitesi sahibinin karşılaştığı en yaygın sorunlardan biridir. Spam yorumlar ve spam e-postalar olsun, hiç kimse bu işe yaramaz şeyleri kontrol edip nihayetinde silerek zaman kaybetmek istemiyor. Bundan nasıl kurtulacağını bilmeyenler için, spam yorum ve spam e-postalar oldukça sinir bozucu ve rahatsız edici bir sorun olabilir. Peki, spam yorumların çözümü nedir? Spam yorumlar nasıl engellenir? İşte Captcha. WordPress Captcha Eklentileri, bu sorunu kolayca kolayca çözebilecek mükemmel bir çözümdür.

Captcha nedir?

Captcha internette vakit harcayanlar için yeni bir terim değildir. Bununla birlikte, bunun ne anlama geldiğini merak ediyorsanız, CAPTCHA , “Bilgisayarlar ve İnsanlar Arasında Ayrım Yapmaya Sağlayan, Tamamen Otomatikleştirilmiş Test” anlamına gelmektedir. Bazı resimler, rakamlar veya harflerle spam botlara engel oluyor. Temel amaç, siteyi ziyaret edenin gerçek bir insan olmasını sağlamaktır.

WordPress Captcha Eklentileri

WordPress Captcha Eklentileri

WordPress Captcha Eklentileri

Captcha eklentileri site sahiplerinin herhangi bir spam türüne karşı sitesinin güvende kalmasını sağlamaktır. Bunun için, bazı gerekli eklentileri entegre etmeniz gerekiyor. Bir captcha eklentisi bunlardan biridir. Bir WordPress web sitesinde, çoğunlukla spam yorumları ve spam e-postaları engellemek için bir wordpress captcha eklentisi kullanılır. Yorumları yönetmek, bir webmaster için en önemli görevlerden biridir. Bununla birlikte, bu toplu spam yorumlarını temizlemek için değerli zamanınızı boşa harcamak istemezsiniz. WordPress captcha eklentisi, spam botlar hakkında bir kurtarıcıdır . Bunun nasıl olduğunu merak ediyor musunuz? Captcha formları, yalnızca insanın verilen talimatları anlayabileceği ve takip edebileceği şekilde tasarlanmıştır. Çok basit gelebilir, ancak bu basit numara harikalar yarattı ve spam yorumların önüne geçmek kolaylaştı.

WordPress İçin En İyi Captcha Eklentileri

Şimdi, web yöneticileri arasında oldukça ünlü olan WordPress web sitesi için en iyi 6 captcha eklentisini ele alalım. Bunların hepsi temiz, iyi tasarlanmış ve esnek yapıya sahip eklentilerdir.

Google Captcha by BestWebSoft

BestWebSoft tarafından hazırlanan Google Captcha, yorum bölümünde captcha güvenliğini sağlayan WordPress platformu için ücretsiz bir eklentidir.

Bu eklentinin üreticisi, esneklik ve işlevsellik sunan harika eklentiler üretmek için çalışan; bilinen, popüler ve güvenilir bir şirkettir. Bu WordPress eklentisi, yorum formlarında kolayca kullanılabilir, şifre sıfırlama, giriş formu ve kayıt formu ile entegre edilebilir. Kurulumu ve bu eklentiyi istediğiniz yere uygulaması kolaydır.

SI Captcha Anti-Spam Plugin

Web sitenizde captcha kullanmanıza izin veren ücretsiz WordPress eklentisi.

300.000’den fazla aktif kurulumu olan ünlü bir eklentidir ve bu da diğer eklentiler arasında oldukça öne çıkan bir eklentidir. Bu eklentileri kullanan kullanıcılar, kayıt formu, oturum açma formu, yorumlar, bize ulaşın formları ve benzeri pek çok başka form gibi farklı WordPress formlarına Captcha anti-spam yöntemleri ekleyebilir.

Eklenti tamamen BuddyPress ve WPMU ile uyumludur.

Conditional Captcha

Diğer WordPress Captcha eklentilerinden farklıdır. Temel ve Akismet – enahanced olarak iki farklı moddan oluşur.

Temel mod ziyaretçilere ilk kez ne zaman yorum yaptığında, bir captcha görür ve aynı ziyaretçi captcha güvenliğini zaten geçmiş ise, bir daha captcha’ya cevap vermez. Akismet geliştirilmiş modunda ise, eklenti tüm kullanıcılara captcha göstermemektedir.

Math Captcha

Math Captcha, İletişim Formu ile birlikte mevcut en iyi WordPress Captcha eklentisinden biridir.

Giriş, kayıt, yorumlar, kayıp parola, bbPress ve İletişim Formu 7 gibi farklı formlar için entegre edilebilir . Çözülecek matematik işlemlerini de seçebilirsiniz. Bu, spam botların wp.coment.post.php sayfasına erişmesini engellemeye yardımcı olan, kullanımı kolay bir Captcha eklentisidir

Really Simple Captcha

WordPress için ücretsiz bir eklentidir; iletişim sayfasında, açıklama formunda ve çok daha fazlası gibi tüm iletişim formlarında da kullanabilirsiniz.

Bu eklentiler, güvenliğinizi dinamik tutarak spamlara karşı uyanık kalmanızı sağlar. Bu, captcha metin ve resimlerini gösterir ve doğru cevap kullanıcı isteğini sonlandırır.

MyCaptcha – Powerful Human Verificator

Eklenti, tekrarlanan eylemleri, spamleri önlemek için bir tur testi ekleyerek web sitenizi “botlara karşı güvenli” hale getirmek için tasarlanmıştır.

WordPress için En İyi Ücretsiz Captcha Eklentisi Hangisi?

Yukarıdakilerin hepsi basit, entegre edilmesi kolay WordPress Captcha eklentileridir. Bir dizi özellik ile birlikte gelir. Google Captcha, botlarla mücadelede en çok kullanılan yöntemlerden biridir.

Bununla birlikte, bunlardan herhangi birini ihtiyaçlarınıza göre seçebilirsiniz. Spam, farklı platformlardaki web yöneticileri için büyük bir endişe kaynağıdır. Bunu sadece, insanın spam gönderenlerini değil, botları önleyebileceğinden, bunu tamamen durduramazsınız.

Ancak, iyi bir WordPress captcha eklentisi kullanmak sizi büyük ölçüde rahatlatacaktır. Peki sizce hangisi WordPress için en iyi ücretsiz captcha eklentisidir? Başka bir WordPress captcha eklentisi kullandınız mı? Lütfen yorumlar bölümünden deneyimlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin.

Sosyal Medyada Paylaş

SEO ve dijital gelişmeler hakkında makaleler, derlemeler, çeviriler, listeler, incelemeler, analizler...

Bunları da okumalısınız

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir