Önerilen SEO Şirketleri ve Danışmanlar

Önerilen SEO Şirketleri ve Danışmanlar

Moz, 2005 yılından bu yana web pazarlama alanında hizmet veren, önerilen firmaların listesini sürdürmüştür. Ücretlendirme, sevk ödemeleri ya da herhangi bir komisyon indirimi olmayan ücretsiz bir kaynak olarak bu listeyi sizlere sunuyoruz. Bu şekilde, önyargı veya manipülasyondan uzak bir şekilde listenin bağımsızlığını en üst düzeye çıkarabiliriz.

Bu Liste Nasıl Kullanılır?

Tavsiyem, ihtiyaçlarınıza, bütçenize uyan birkaç danışman / şirket seçmektir. Birkaçıyla e-posta / telefon üzerinden konuşun ve bu konuşmalara dayalı olarak bir seçim yapın. Ayrıca, bu kaynakları kontrol etmenizi öneririm: İşiniz İçin İyi Bir SEO Şirketi Seçmek çok önemlidir. Yerel SEO hizmetleri arıyorsanız, David Mihm’in “Yerel SEO Şirketleri” adlı mükemmel listesini kontrol edin. Ve burada sağlananlardan daha geniş bir listeye ihtiyacınız varsa, John Doherty’nin “Credo Consultants & Agencies” listesine bir göz atın.

Şirketinizin Listelenme Şekli, Liste Kürasyon İşlemi ve Şirket Nitelikleri hakkında daha fazla bilgiyi bu sayfanın alt kısmında bulabilirsiniz.

İşte Önerilen 10 Şirket:

Bu liste şirketlerin kalite ve iyilik sırasına göre hazırlanmamıştır. Önce işletmenizin ihtiyaçlarına uygun firmaları bulmanızı ve en iyi uyumu belirlemek için proje hedeflerinizi telefon veya e-posta yoluyla danışıp konuşmanızı öneririm.

1.Distilled

-Distilled, dijital pazarlamada tanınmış bir liderdir. Distilled’in Londra, New York ve Seattle’da ofisleri ve müşterileri var. Çok uluslu ve geniş yelpazeye sahip bir şirkettir.

-İletişim: Will Critchlow

-Orta ölçekli işletmeler (51-500 çalışan), Kurumsal (500+ çalışanı), E-ticaret

-Fiyat aralığı: $ 50K ile $ 500K +

2.Portent,Inc.

-B2B ve B2C müşterilerine hizmet veren kanıtlanmış bir rekor olan 20 yıllık bir ajanstır.

-İletişim: Ian Lurie

-Orta ölçekli işletmeler (51-500 çalışan), Kurumsal (500+ çalışanı)

-Fiyat aralığı: $ 10K ile $ 500K +

3.Seer Interactive

-İnsanların ürünleri neden satın aldığını anlamak için çaba sarf eder ve bu çabalarını arama, analitik ve sosyal pazarlama becerilerini kullanarak yapar.

-İletişim: Will Reynolds

-Orta ölçekli işletmeler (51-500 çalışan), Kurumsal (500+ çalışanı), E-ticaret

-Fiyat aralığı: $ 100K ile $ 500K +

4. 97th Floor

-97th Floor şirketi, özel dijital pazarlama stratejileri oluşturmada ve yatırım getirisi getiren ölçülebilir sonuçlar sunmada bir liderdir. On yıldan uzun bir süredir, Salesforce, Dell, Citrix ve Adobe gibi markalarla çalışmışlardır. Bu deneyim ve bakış açısı tüm müşterilere uygulanır.

-İletişim: Chris Bennett

-Küçük işletmeler (0-50 çalışanlar), Orta ölçekli işletmeler (51-500 çalışanlar), Kurumsal (500+ çalışanlar)

-Fiyat aralığı: 2500 ile 50000 dolar +

5.Verve Search

 -Birden çok pazarda sonuç verme konusunda uzmanlaşmış, SEO ajansı ödüllü bir şirkettir. Sektör lideri arama ağı kampanyaları aracılığıyla müşterilerinin YG’sini artırmayı taahhüt ediyorlar. Sadece gelecek olanlardan bahsetmiyorlar, bunu yapıyorlar!

-İletişim: Lisa Myers

-Orta ölçekli işletmeler (51-500 çalışan), Kurumsal (500+ çalışanı), E-ticaret

-Fiyat aralığı: $ 50K ile $ 500K +

6.Kick Point

-Kick Point, Edmonton, AB’nin gelişen metropolünde bulunan, tam kapsamlı ilk dijital pazarlama ajansıdır. Strateji odaklıdır, sonuç odaklıdır.

-İletişim: Dana DiTomaso

-Küçük, yerel, 1-5 konumlu işletmeler, Küçük işletmeler (0-50 çalışanlar), Orta ölçekli işletmeler (51-500 çalışanlar)

-Fiyat aralığı: $ 10K ile $ 500K +

7.Outspoken Media

-Deneyimli SEO’lar ve dijital pazarlamacılar, ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde tasarlanmış özel çözümler yoluyla çevrimiçi markaları büyüterek, korur ve yönetir. Eğer bir projeniz varsa ya da uzun vadeli bir ortaklık arıyorsanız, sizinle güvenilir bir şekilde çalışabilecek danışmanları barından bir şirkettir.

-İletişim: Rhea Drysdale

-Orta ölçekli işletmeler (51-500 çalışan), Kurumsal (500+ çalışanı), E-Ticaret, Profesyonel Hizmetler, Haber / Yayıncılık, Sağlık, Enerji, Eğitim, Sosyal Hizmetler alanlarında uzmanlık

-Fiyat aralığı: $ 5K – $ 500K +

8.Stone Temple

-Stone Temple, 100 şirketi de dahil olmak üzere kurumsal müşterilere hizmet etme konusunda kapsamlı tecrübeye sahip, tam teşekküllü bir dijital pazarlama ajansıdır. Stone Temple’ın bütünsel “beyaz şapka” yaklaşımı ve çığır açan endüstri araştırmalarına odaklanması onu rekabetten ayırır.

-İletişim: Rob Pirozzi

-Şirket (500’den fazla çalışanı), Medya şirketleri, E-ticaret

-Fiyat aralığı: $ 10K ile $ 1M +

9.Mobile Moxie

-Mobil Web ve Uygulama Mağazası SEO (ASO), CRO / UX Derin Bağlama, Mobil Duyarlı / Uyumlu Tasarım, Dinamik Sunum, Tek Sayfa Uygulamaları ve Uluslararası

-İletişim: Cindy Krum

-Şirket (500’den fazla çalışanı), Medya şirketleri, E-ticaret

-Fiyat aralığı: $ 5K – $ 100K

10.Orainti

-Orainti, rekabetçi bir şirkettir. Endüstrilerdeki şirketlere; yüksek kişiselleştirilmiş ve deneyimli, teknik ve stratejik SEO hizmetleri sunmaktadır.

-İletişim: Aleyda Solis

-Kurumsal (500’den fazla çalışanı), Tech / web start-up’ları, E-ticaret

-Fiyat aralığı: $ 5K – $ 50K

11. Moradam

Türkiye çapında kısa sürede büyük bir başarı sağlayan Moradam, 2017 yılı içerisinde uyguladığı yenilikçi ve hedefe ulaştıran teknikler ile binlerce Türk firmasına SEO başta olmak üzere birçok hizmet vermiştir. Başlangıç, kapsamlı, kurumsal ve E-Ticaret SEO hizmetlerinin yanı sıra sosyal medya yönetimi, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama alanında hizmet sunmaktadır.Ücretsiz olarak panelimize giriş yaparak anahtar kelimelerinizi ve web sitenizi analiz edebilir, anlık anahtar kelime sıralamalarını takip edebilirsiniz.

-İletişim: +90 532 223 65 90

-Mail: info@moradam.com

-Fiyat Aralığı: 400 TL ile 5000 TL

Nasıl kendi Şirketimin Listelenmesini sağlayabilirim?

Harika işler yapın! Mükemmel araştırmalar yapıp iyi kaynakları yayınlayın, sektör etkinliklerinde olağanüstü görüşmeler yapın, diğer pazarlamacılarınızın başarılı olmasına yardımcı olun, müşterileri inanılmaz sonuçlar ile sevindirin ve web pazarlama alanına olumlu bir katkıda bulunun. Zamanla bu kattıklarınız ve faydalarınız göz ardı edilmemeye başlanacaktır.

Kamu görevini daha fazla yapanların (konuşma, yayınlama, şeffaf katkılar yapma vb.) Çoğunlukla “baş aşağı” çalışmaları yapanlara kıyasla Kürasyon Kurulu tarafından daha fazla görünür olması beklenen bir sonuçtur. Bununla birlikte, listelenen birçok kişi, yönetim kurulumuzun ortaklık, paylaşılan hesaplar, vaka analizi, vb. yollarla gözlemlenen iyi müşteri projeleri nedeniyle aday gösterildiler ve bu kişilere oy kullanıldı.

Liste Kürasyonu:

Dijital endüstriden (onlarca farklı şirketten) oluşan yaklaşık 50 pazarlama grubu, bu listeyi bir aday gösterme ve oylama süreci boyunca korumaktadırlar. Bu özel Kür Vakfı, ödeme, ticaret veya hizmetleri kabul etmemektedir. Her türlü etkiyi önlemek için Kürasyon Kurulu kendine has ismiyle devam etmektedir (Moz kurucusu Rand Fishkin, kişisel olarak bu kaynağı koruduğu için yalnızca halk tarafından kabul gören bir üyedir).

Adaylar, Kürasyon kurulu üyeleri tarafından yıl boyunca gönderilir ve seçkin adaylar yılda 2 kez oyla alınır. Listelenebilmek için, bir danışman veya firma, en az 3 onay ve 0 veto hakkı almalıdır. Bu süreç çok seçicidir; Her yıl sadece yaklaşık 15-20 danışman veya firma aday gösterilmekte ve adayların % 25’inden azı listeye girmektedir.

Önerilen Şirketlerin Nitelikleri:

Listedeki Kürasyon Kurulunun güvenini kazanmaktan ve olumlu izlenimlerini edinmekten başka, listelenen firmalara veya bireysel danışmanların bulundurması gereken özel nitelikler bulunmamaktadır. Bununla birlikte, yıllardır bu listede yer alan milletlerin çoğunu onayladık ve neredeyse evrensel olarak olumlu geribildirim aldık. Listelenen firmalardan biriyle paylaşmak istediğiniz olumlu veya olumsuz deneyimleriniz varsa lütfen bizle iletişime geçin veya yorum bırakın!

Sosyal Medyada Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir