Ücretsiz WordPress Temaları- 1

Ücretsiz WordPress Temaları- 1

Site için en iyi temayı bulmak oldukça zor bir konudur. Sitenize uyumlu olmasının yanı sıra birçok değerlendirme kriteri de yer almaktadır. Siteniz ile alakalı olması, SEO uyumlu ve kullanıcı deneyimini en iyiye taşıyan bir tema bulmak kimi zaman en büyük sorunların başında gelmektedir. Bu yazımızda sizlerin bu sorununu Gidermek için Ücretsiz WordPress Temaları başlıklı bu yazımızı kaleme almaya karar verdik.

Twenty SevenTeen 

Twenty Seventeen teması üst alan videosu ve sürükleyici öne çıkan görsel özellikleriyle sitenize farklı bir hava katacaktır. Özellikle kurumsal siteler için oldukça kullanışlıdır. Ana sayfada bileşenler, dolaşım, sosyal menüler ve logo başta olmak üzere birçok bölüm yer alır. Asimetrik ızgara yapısından dolayı özel bir renk şeması ile kişiselleştirebilirsiniz.

ColorMag

ColorMag magazin stilinde olan temalardan biridir. Haber siteleri, magazin siteleri, kurumsal siteler başta olmak üzere tüm siteler için uyumludur.

IsleMag

SEO dostu, minimalist ve Bootstrap ile geliştirilen temanın sosyal bağlantıları vardır. Temiz ve modern duruşu ile sitenize kaliteli bir görüntü sağlayacaktır. Teknoloji, haber, medya, kişisel moda blogları ve fotoğrafçılık için ideal bir ücretsiz wordpress temasıdır. 2016 yılında yayınlanan tema magazin ana sayfa şablonu, Adsense bannerları, özel arka planları, filtreli kategorileri, etiketleri ve canlı özelleştirici ile dolu dolu bir wordpress temasıdır. Tema, WPML, Photo Gallery Grid, Contact Form 7, WP Product Review, SiteOrigin Page Builder ve Jetpack ile uyumludur.

Shop Isle

WordPressin en iyi ve en popüler ücretsiz temalarından biri olan Shop Isle Bootstrap üzerine kurulmuştur. Esnek bir tema olmasından dolayı tek sayfalık kurumsal siteler içinde oldukça uygundur.  Duyarlı blog bölümü, e-ticaret için hazır altyapılı başta olmak üzere birçok dikkat çekici özelliğiyle JetPack uyumlu ev SEO destekli bir temadır. Ayrıca bir başka özelliği de SiteOrigin sayfa oluşturucusudur. Minimal ve basit kullanımı ile tekstil, elektronik başta olmak üzere e-ticaret için oldukça uygun bir temadır.

eStore

Özelleştirilebilir ev duyarlı bir tema olan eStore, Woocommerce WordPress temasıdır. Çevrimiçi mağazacılık için ürün satışını ve yeni müşteriler kazanmayı kolaylaştıran ideal bir temadır.

ReviewZine

Teknoloji, haber, kişisel bloglar ve fotoğraf siteleri için ideal bir temadır. Bootstrap üzerine kurulu tema, SEO dostu, hazır retinaya ve sosyal bağlantılara sahiptir. AdSense bannerlerı, magazın tipi ana sayfa şablonu, özel arka plan seçenekleri ev canlı özelleştiriciye sahiptir. ReviewZine WPML, Photo Gallery Grid, Contact Form 7, WP Product Review, SiteOrigin Page Builder ve Jetpack ilr uyumludur.

The NewsMag

Tasarımı ile magazin ve haber siteleri için birçok gelişmiş özelliği ile oldukça ideal bir temadır. Aynı zamanda kişisel ve blog siteler içinde uygundur. Son Yazılar, Ana Başlık, Özel Sosyal Medya Menüsü gibi birçok özellik mevcuttur.

Sosyal Medyada Paylaş

SEO ve dijital gelişmeler hakkında makaleler, derlemeler, çeviriler, listeler, incelemeler, analizler...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir