En İyi Android Anti-Malware Uygulamaları

Android Antimalware

Malware varlığı tüm dijital dünya için bir tehdittir. Performansınızı olumsuz etkiliyor. Bu zararlı yazılımlar ve virüsler, cihazınızın hızına ve performansına zarar vermek için tasarlanmıştır. Cihazınızı bu kötü amaçlı yazılım tehditlerine karşı korumak için bazı güvenlik önlemleri almanız gerekir. Şüpheli bağlantılardan kaçınma, bilinmeyen kaynaklardan indirme yapılmasını önleme gibi bazı davranış değişiklikleri gerektirir. Ayrıca, anti-malware uygulamasını cihazınıza yüklemek, cihazınızı bu tehditlerden ve saldırılardan korumanıza önemli ölçüde yardımcı olabilir. Bu yazıda bazı yararlı uygulamalar hakkında bilgi edinelim.

Android Antimalware Uygulamaları

Systweak Anti-Malware (SAM)

Cihazınızı tüm kötü amaçlı içerik ve tehditlerden korumak için bu etkileyici aracı kullanın. Bu, tüm kötücül yazılımların tehditlerine, virüslere, casus yazılımlara, Truva atlarına vs. karşı gelişmiş bir güvenlik sunmak üzere tasarlanmıştır. Herhangi bir kötü amaçlı uygulamayı indirirken sizi tehdit ettiği için cihazınıza gerçek zamanlı koruma sağlar. Cihazınızı herhangi bir yeni tehdide karşı korumanıza yardımcı olması için düzenli aralıklarla kötü amaçlı yazılım veritabanını güncellemeye devam ediyor. Herhangi bir zararlı içeriği bulmak ve kaldırmak için cihazınızı veya SD kartınızı tarar. Tüm kötü amaçlı içeriği bulmak ve silmek için akıllı algoritmaları ve gelişmiş arama motorunu kullanır. Bilinmeyen bir kaynaktan indirilen herhangi bir uygulamanın kurulumunu etkin bir şekilde engeller. Cihazınızı sağlam tutmak için birçok faydalı özellik sunar. Bu güçlü araç sizi 7/24 herhangi bir kötü amaçlı yazılım tehdidine karşı korur.

Virus Cleaner Antivirusdroid

Cihazınızdaki tüm kötü amaçlı içeriği bulmak ve silmek için birinci sınıf ve etkili bir tarama motoru sistemi sunar. Android cihazlarda yer alan verilerinize etkileyici bir güvenlik çözümü sunar. Önemli verileri korur ve gizlilik tehditlerine karşı etkin koruma sağlar. Bu aracı kullanarak virüs tarama işlemini günlük, haftalık veya aylık olarak programlayabilirsiniz. Virüsleri bulmak ve silmek için dahili ve harici belleğinizi tarar. Tüm virüslü ve kötü amaçlı URL’leri, sizi kimlik avı girişimleri ve diğer virüs tehditlerine karşı korumak için engeller. Diğer özellikleri ise, uygulama kilidi, Kablosuz güvenlik, arama engelleme vb.’dir.

Bitdefender Antivirus Free

Cihazınızı herhangi bir kötü amaçlı yazılım tehdidine karşı korumak için bu basit ve güçlü bir çözüm kullanın. Cihazınız için gelişmiş virüs tespiti elde etmek için bulut içi tarama teknolojisi üzerinde çalışır. Cihazınızı etkin bir şekilde korumak için gelişmiş özellikler sunar. Tüm virüs tehditlerini, haydut yazılımları cihazınızdan uzak tutmak için; taramak, bulmak ve kaldırmak noktasında akıllı teknolojiyi kullanır. Otomatik Pilot özelliği, cihazınıza indirilen tüm yeni uygulamaları, zararlı yazılım veya virüslere karşı otomatik olarak tarar. Android cihazını hedef alan tüm virüslerin% 99’undan fazlasını tespit etmek için amiral gemisi tarama motorları kullanıyor.

AVG Antivirus

Herhangi bir virüs tehdidine karşı en üst seviyede güvenliği sağlamak için uygulamalar, oyunlar, dosyalar, ayarlar vb. dahil olmak üzere komple cihazınızı gerçek zamanlı olarak taramanıza yardımcı olur. Bu aracı kullanarak, cihazınızın performansını etkileyen hantal görevleri öldürebilirsiniz. Güvenli olmayan cihaz ayarlarını tanımlamanıza yardımcı olur ve bunları düzeltmenizi önerir. Ortam dosyalarınızı virüs tehditlerini de denetler. Cihazınızı virüs ve güvenlik tehditlerini bulmaya tarar ve sizi kimlik avı saldırılarına karşı korur. Şifreleme sorunları, zayıf parolalar ve diğer sorunları bulmak için sistem Wi-Fi şebekenizi tarar.

Kaspersky Antivirus & Security

Kaspersky, cihazınızda bir arka plan denetimi gerçekleştirir ve üzerine virüs, zararlı yazılım, casus yazılımı ve Truva atı taraması yapar. Cihazınızdaki tüm kötü amaçlı içeriği otomatik olarak giderecek şekilde tasarlanmıştır. Cihazınızdaki tüm uygulamalarınızı ve verilerinizi korumanıza ve kişisel bilgilerinizi korumanıza yardımcı olur. Ayrıca bankacılık faaliyetleri de dahil olmak üzere çevrimiçi faaliyetlerinizi kötü amaçlı yazılım tehditlerine karşı korur. İstenmeyen çağrıları, metinleri, kötü amaçlı web içeriğini ve bağlantıları engellemenize yardımcı olur. Ayrıca kayıp cihazınızı bulmanıza yardımcı olacak bir özellikle donatılmıştır.

Android Anti-Malware Uygulamaları

Cihazınızı herhangi bir kötü amaçlı yazılım tehditlerine karşı etkili bir şekilde korumak için bu muhteşem yazılım önleme araçlarını kullanabilirsiniz. Ayrıca, bu uygulamalar gereksiz tüm tehditleri cihazınıza kaldırarak cihazınızın hızını ve performansını artırmanıza yardımcı olur. Bu araçları derhal ve etkili sonuçlar almak için kullanabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş

SEO ve dijital gelişmeler hakkında makaleler, derlemeler, çeviriler, listeler, incelemeler, analizler...

Bunları da okumalısınız

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir