Ücretsiz WordPress Temaları – 2

Ücretsiz WordPress Temaları - 2

Ücretsiz WordPres temaları hakkında amatör kişiler tarafından yapılmış veya tema desteği yok gibi birçok olumsuz duyum alıyor olabilirsiniz. Elbette ki hepsi yanlış değil. Bu duyumların kimisi doğru olsa da çoğu kez yanlış duyumlar almaktasınız. Ücretsiz WordPres temaları içerisinde işlevselliği üst düzeyde olan ve oldukça kullanışlı temalarda yer almaktadır. Doğru bir seçimle ideal temanıza ücretsiz olarak ulaşmanız mümkün olacaktır. Daha önceki Ücretsiz WordPres Temaları – 1 yazımızda bazı ücretsiz WordPress temalarını sizlere tanıtmıştık. Bu yazımızda ise 2017’nin en iyi ücretsiz WordPress temalarından seçtiklerimizi sizin için paylaşacağız.

SYDNEY

Ücretsiz WordPress teması olan SYDNEY, minimalist tasarımı ile küçük ölçekli işletmeler için oldukça ideal bir temadır. Arama motorları ile uyumlu olması, renk seçenekleri alternatifleri, logo ve sabit menüsü ile ücretsiz temalar arasında ön plana çıkmaktadır. Kişisel tanıtım siteleri, ürün tanıtım siteleri, küçük ölçekli işletmeler gibi hedef kitlesi küçük olan siteler için oldukça kullanışlı ve idealdir. Ayrıca bu tema kod yapısına sahip olması ve oldukça iyi bir hıza sahip olmasıyla da ön plana çıkmaktadır.

GREATMAG

Blog siteleri için modern bir tasarıma sahip site oldukça zordur. Ayrıca bunun yanı sıra ücretsiz bir tema olması da ayrıca zordur. GreatMag, sade görünümü ve kolay kullanımı ile blog siteleri için oldukça kullanışlıdır. Ücretsiz temanın, sabit menü, Google font seçeneği ve temiz bir kod yapısına sahip olması da diğer özellikleri arasında yer almaktadır.

VANTAGE

Küçük ürünlerin tanıtımı, oyun ve uygulama sitelerinin tercih edebileceği bir diğer ücretsiz WordPress temasıdır. Navigasyon menü aracılığıyla ürün tanıtımı yapabilirsiniz. Ayrıca bunu tek sayfa üzerinden yapabilmektesiniz.

ALİZEE

Hem şık hemde farklı konsepti ile ücretsiz WordPress temalaır arasında oldukça dikkat çeken tema, özellikle blo siteler için tercih edilebilir. Font ve renk desteğinin olması ile kişiselleştirme imkanını da sunmaktadır. Ayrıca tema SEO uyumlu oluşuyla da iyi bir alternatif oluşturmaktadır.

ARCADE

Farklı duruşu ve güzel bir görünüme sahip olan temanın özellikleri arasında özel grafik alanları v renk özelleştirme yer almaktadır. Yönetim panelinin geniş olmasıyla da oldukça dikkat çekmektedir.

REGİNA LİTE

WordPress ücretsiz temaları arasında yer alan bu tema sağlık siteleri için hazırlanmıştır. Ayrıca özel doktor ve özel hastane gibi sağlık alanında faaliyet gösteren küçük işletmeler için oldukça idealdir. Tanıtım ve personel dağılımı gibi alanlara sahiptir. Sağlık teması olarak öne çıkan bu tema oldukça kullanışlı bir yapıya sahiptir.

AUBERGE

Tasarımında ki kahve konsepti ile dikkat çeken site, kafe gibi işletmeler ve yemek tarifleri için açılmış siteler için uygundur. Ücretsiz olan bu temayı restoranlar ve yiyecek içecek konseptine sahip siteler kullanabilir.

RESOLUTİON

Blog  temalar içerisinde renkli oluşuyla oldukça dikkat çeken ücretsiz WordPres temaları arasında yer almaktadır. Özel slider alanları ve özelleştirilme özelliğine sahip ana sayfaya sahiptir. SEO için yeterli kod yapısına ve hıza sahip olması da bir diğer özellikleri arasında yer almaktadır.

INDIE

Belli bir düzene sahip olan siteler oldukça kolay bir şekilde bu temayı kullanabilir. Kolay uyarlanmaya sahip olan bu tema küçük hedef kitlelerine hitap eden siteler için oldukça elverişlidir.

 

Sosyal Medyada Paylaş

SEO ve dijital gelişmeler hakkında makaleler, derlemeler, çeviriler, listeler, incelemeler, analizler...

Çok Yorumlananlar

  1. Merhaba,
    Listeye Ücretsiz VadiBlog wordpress temasınıda ekleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir