Çevrimdışı Tanıtım ile Sitenizi Tanıtmak İçin 6 İpucu

Çevrimdışı Tanıtım ile Sitenizi Tanıtmak İçin 6 İpucu

Web sitenizi çevrimdışı olarak tanıtmanın birçok yolu vardır. Zamanınızı ve paranızı çevrimiçi tanıtım stratejilerine harcayabilirsiniz. İşte internet dışında sitenizi tanıtmak için uygulayabileceğiniz yöntemler…

1. Billboard

Markanızı ve URL’nizi geniş bir kitle önünde almanın daha iyi bir yolu var mı? Reklam panosunun bulunduğu yere bağlı olarak, günde on binlerce aracın geçtiği yolları kullanarak billboardlar yardımı ile hedef kitlelerinizle iletişim kurabilirsiniz.

2. Araç Üzerine Reklam

Bir dahaki sefere yola çıktığınızda, çevrenizdeki araçlara dikkat edin. Bir şirket adı, telefon numarası ve web sitesi adresi yazılı bir çok araç göreceksiniz. Bu, işletmenizin yaptığı en düşük maliyetli pazarlama giderlerinden biri olabilir.

3. Gazete Reklamcılığı

Evet, gazete endüstrisi ölüyor.  Ancak günümüzde gazete reklamcılığının başlıca faydalarından biri de maliyettir. Geçmişte, internet öncesi dönemde, bu işinizi tanıtmanın en pahalı yolları arasındaydı. Şimdi, çevrimiçi rekabet arttıkça, gazeteler reklamverenleri çekmek için reklam oranlarını düşürdü.

4. Radyo

Araçlarda dinlenen radyolar reklamlar için elverişlidir.

5. Televizyon

Televizyon reklamcılığı, şirketinizi ve web sitesini tanıtmak için harika bir yoldur. Aynı zamanda en pahalı reklam biçimlerinden biridir.

6. Basılı Kalemler

Kalemlerin üstünde yer alan siteleriniz dikkat çekici olabilir.

Çevrimdışı Reklamcılık

Web sitenizi çevrimdışı tanıtmanın avantajlarını göz ardı etmeyin. Kaynaklarınızın çoğunu geçmişte çevrimiçi olarak kullanmış olabilirsiniz. Yukarıda ayrıntılarıyla anlatılan tekniklerle elde edebileceğiniz sonuçlara şaşırabilirsiniz. Benim en iyi tavsiyem, mevcut finansal kaynaklarınıza dayalı olarak hesaplanan riskleri almaktır.

Peki siz, Web sitenizi çevrimdışı olarak nasıl tanıtıyorsunuz? Fikir ve görüşlerinizi yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş

SEO ve dijital gelişmeler hakkında makaleler, derlemeler, çeviriler, listeler, incelemeler, analizler...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir