Safari Browser’ın İşleyişi

Safari Browser'ın İşleyişi

Apple tarafından üretilmiş ve İOS işlemciler tarafından kullanılabilen Safari programı işletim sistemi olarak çok daha hızlı hareket edilebilmesi için üretilmiş olan bir tip programdır. Bu programı kurarken ve uygularken, Apple şirketinin de amacı İos kullanıcısı olan insanların internet konusunda sıkıntı yaşamadan daha hızlı ve rahat hareket etmesini sağlamaktır.

Safari bu işlemleri yaparken, sizlere özel farklı bir kodlama sistemi ile işlemi yaptığı için, girdiğiniz sayfalarda gizliliği en üst boyutta sağladığını iddia etmektedir. Sizler de internet safari download diyerek bu programa ulaşabilirsiniz. Ancak, işletim sistemi olarak cep telefonlarınızda IOS işletim sistemi bulunmalıdır.

 Safari Browser’ ın Faydaları Nelerdir?

Bir işletim sistemi ve internet kullanıcısı için Safari programının kendine göre net bir şekilde dile getirmiş olduğu iddialar bulunmaktadır. Sizlerin bilgisayarlarınızda çok daha hızlı ve düzenli bir şekilde internet kullanımınızı sağladığını iddia eden Safari, aynı güç ile diğer ünlü internet sağlayıcılarına göre en az 2 saat daha büyük bir tasarruf sağladığını iddia etmektedir. İnternet Safari browser konusunda sizler de internet kullanımı yaparak bu konuda iddialarına göre çok daha kolay ve hızlı şekilde internet kullanabileceksiniz.

JavaScript performansı olarak gözde web browser sitelerine karşı 7 kat fark attığını iddia eden, animasyonlu içeriklerin gösterim performansında ise, 3.5 kat fark oluşturduğunu iddia eden ve bu iddialarını çok açık bir şekilde dile getiren Safari browser, çok hızlı ve güzel bir internet deneyimi sunmayı sizlere taahhüt etmektedir.

İnternet Safari Masaüstü Bilgisayarlarında Kullanılabilir Mi?

İnternet sayfaları ulaşımı konusunda çok hızlı bir deneyim sunmayı başaran Safari için masaüstü seçeneğini soranlar da mevcut. Şimdi bu konuda nasıl işlem yapabileceksiniz, bunu anlatacağız.

 Sizler de gerek laptoplarınızda gerekse masaüstü bilgisayarlarınızda hem hızlı hem kasmadan hem de tüm taahhütleri gereği Apple şirketi tarafından üretilmiş olan Safari web sağlayıcısını kullanmak isteyebilmektedir. Bunun için yapılacak en iyi düzen programı bilgisayarınıza indirmek ve kurmak olacaktır. Bunun için herhangi bir sayfa açarak sizler de İnternet Safari for Windows derseniz rahat bir şekilde internet sayfası için, artık sizler de Safari kullanabilirsiniz. Bunun için gerekli işlemi gerçekleştirdikten download seçeneği ile bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Bu arada şunu da söyleyelim, diyelim ki, işletim sistemi konusunda aklınızda soru işaretleri var ve windows 10 kullanıyorsunuz. Bunun için sizler de internet sayfasını açarak İnternet Safari for Windows 10 diyerek rahatlıkla windows 10 işletim sistemine uygun olan Safari web sağlayıcısını bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Bundan sonra Safari’nin istediği onayı gerçekleştirdikten sonra sizler de Next seçenekleriyle ilerleyerek bilgisayarınıza Safari kullanabilirsiniz.

 Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra Safari sizlere bir masaüstü ikonu atacaktır. Bu ikon sayesinde sizler de artık bilgisayarlarınızda Safari’yi kullanabilecek ve taahhütlerine göre çok daha hızlı bir internet kullanımı sağlayabileceksiniz.

Her Farklı İşletim Sistemi İçin Safari İndirilebilir Mi?

 Sizler de illa windows 10 var da var diye düşünmeyiniz. Sizlere internet sayfaları daha hızlı ve daha pratik kullanım ve gezme fırsatı tanır. Ayrıca güvenlik fırsatlarını sunan Safari’yi diyelim ki, window 7 için indirmek için İnternet Safari for Windows 7 yazarak kendi işletim sisteminize uygun olan programı indirebilirsiniz.

Bunun haricinde, 64 bit için de Safari programını indirebilir ve daha rahat bir şekilde internet kullanımı yapabilirsiniz. Bunun için de İnternet Safari for Windows 7 64 bit yazarsanız o zaman hiç bir şekilde problem yaşanmadan sizler de internet sitelerini gezebilirsiniz. Safari sizlere Apple şirketi tarafından hazırlanmış ve her türlü kolaylığın düşünüldüğü bir web sağlayıcısı olarak hizmet vermektedir. Sizler de bütün aradığınız bilgilere bu yazıdan ulaşabilirsiniz. Kafanıza takılan ve işletim sistemi ile ilgili soruları da Safari’nin sayfasında da bulabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir