En İyi WordPress PDF Eklentileri

En İyi WordPress PDF Eklentileri

WordPress PDF Eklentileri: PDF dosyaları, bitmiş belgeleri paylaşmak amacıyla kullanıma sunulmak üzere Adobe Systems tarafından geliştirildi. Elektronik belgeleri dağıtmak için PDF dosyalarını kullanmanın avantajlarından biri, dosyanın başkaları tarafından Acrobat® yazılımına sahip olsa bile değiştirilememesidir. Bu da, haber bültenleri, sözleşmeler, kitap el yazmaları ve finans raporları gibi alanlarda PDF’lerin kullanımını arttırdı. İş dünyasında sık kullanılanlara ek olarak, PDF’ler ayrıca satış için elektronik kitaplar, çevrimiçi dergiler ve kar amacı gütmeyen kuruluşlara elektronik broşürler oluşturmak için sıklıkla kullanılır. PDF dosyaları aslen Adobe® tarafından geliştirilmiş olsa da, bugün piyasada, elektronik tabloları, metin belgelerini ve hemen hemen her türlü elektronik yazı yazılımını PDF dosyalarına dönüştüren çok sayıda program vardır. PDF dosyaları yalnızca resim ve metin değil, aynı zamanda etkileşimli düğmeler, köprüler, gömülü fontlar, video ve daha fazlasını içerebilir. PDF dosyalarını WordPress sitenize entegre etmenize yardımcı olacak en iyi PDF görüntüleyici ve oluşturucu eklentilerinin bir listesini bu yazımızda bulabilirsiniz.

WordPress PDF Eklentileri

PDF viewer for WordPress

WordPress sitesinde Adobe Reader gibi PDF dosyalarını görüntülemenize yardımcı olacak yüksek kaliteli premium WordPress PDF görüntüleyici eklentisi. Yazdırma, indirme, yakınlaştırma, paylaşma gibi kontroller sunar. PDF dosyalarının kullanıcı tarafından kullanılan herhangi bir ekran çözünürlüğüne doğru şekilde yanıt veren tamamen duyarlı bir WordPress eklentisidir. Ayrıca temanızla eşleşmesini sağlamak için birçok özelleştirme seçeneği sunar; Rengi değiştirebilir, retina görüntü kalitesini ve daha fazlası özelliği kullanabilirsiniz.

WordPress PDF Viewer and Embed

WordPress için kapsamlı bir PDF yönetim eklentisi olan bu eklenti, herhangi bir PDF dosyasını yüklemenize yardımcı olur ya da URL yoluyla PDF’yi içe aktarabilir. Size iki ekran modu, tam genişlik modu ve gömme modu sunar. Gömme genişliği, yükseklik, PDF başlangıç ​​sayfası gibi birçok özelleştirme olanağı sunar; PDF araç çubuğunu göstermek veya gizlemek noktasında da kontrolünüz vardır.

DK PDF Generator

Yayınlarınızın PDF sürümünü oluşturmak ve bunları PDF paylaşım topluluklarında paylaşmak sizin için iyi bir trafik çekme seçeneği olabilir. DK PDF Generator, bir PDF sürümü oluşturmak için sayfaları ve postaları ve ayrıca özel yazı tiplerini kolayca seçmenizi sağlar.

WP Advanced PDF

Bilgi içerikli bir siteyi yönetiyorsanız, bu eklenti kullanıcılarınız için çok yararlı olacaktır. Bu eklenti ile, kullanıcılarınız yazılarınızın bir PDF versiyonunu kendi kullanımları için üretebilir. PDF’nin yüksek kaliteli olup olmadığını ayarlamak için farklı ayarlar sunar.

GroupDocs Viewer

GroupDocs Viewer, WordPress web sitesinde PDF ve Microsoft Office belgelerinin gömülmesine ve görüntülenmesine yardımcı olacak ücretsiz bir eklentidir. Bu eklenti, Adobe Reader, Flash veya diğer tarayıcı eklentilerini gerektirmez ve çok sayfalı belgeleri görüntülerken kolay bir gezinme için uygun bir kullanıcı arabirimine sahiptir. Bu eklenti, PDF dosyalarını depolamak için GroupDocs bulut depolama alanını kullandığından, belgeleri sitenizde yerel olarak depolayamayacaksınız. Lütfen unutmayın: Cloud API için GroupDocs.Viewer ücretli bir hizmettir ve hizmeti kullanmak için kayıt yaptırmanız gerekecek.

WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips

Bu eklenti alışverişinizi WooCommerce ile daha da profesyonel hale getirecektir; Müşterilerinize gönderilen sipariş onay e-postalarına PDF fatura ekleyecektir. İhtiyacınıza göre tasarlayabileceğiniz tamamen kişiselleştirilebilir HTML ve CSS fatura şablonlarına sahiptir. Ayrıca, ihtiyacınız olduğunda PDF fatura paket fişlerini indirmek için bir seçenek sunar.

Send PDF for Contact Form 7

Sitenizde Contact Form 7 eklentisi kullanıyorsanız, bu sizin için başka kullanışlı bir eklentidir. Bu eklenti ile, İletişim Formu eklentisi için PDF dosyasını gönderebilirsiniz.

Google Doc Embedder

Google Doc Embedder, WordPress sitenizdeki farklı belgeleri yönetmek için mükemmel bir WordPress eklentisidir. Gerekli Flash veya PDF tarayıcı eklentilerinin desteği olmadan PDF, MS Office ve diğer birçok dosya türlerini bir web sayfasına gömmenize yardımcı olur.

Print Friendly and PDF Button

Tek bir kod satırı olmadan yazınızın veya sayfanızın bir yazıcı dostu ve PDF versiyonunu otomatik olarak oluşturacak popüler WordPress eklentisidir.

WordPress Backend Posts to PDF Plugin

Bu, birkaç dakika içinde gönderilerinizle bir e-kitap oluşturmanıza yardımcı olacak başka bir çok kullanışlı PDF WordPress eklentisidir. Bu eklentiyle, belirli ölçütlere uyan tüm yayınları bir PDF belgesine verebilirsiniz. Belgeleri bir kategoriye veya yazara göre dışarı aktarma seçeneğine sahipsiniz.

PDF Product Catalog for WooCommerce

Tek bir tıklama ile PDF’deki komple ürün listesini indirmenize yardımcı olacak çok kullanışlı bir eklentidir. Bu eklenti beş varsayılan PDF şablonuna sahiptir, ancak basit HTML ve CSS ile ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde kendi oluşturabilirsiniz. Ayrıca herhangi bir yazı veya sayfaya PDF indirme düğmeleri eklemek için size kısa kod seçeneği sunar.

PDF Image Generator

Sitenizde PDF dosyalarını sık kullanıyorsanız ve PDF kapağını resim olarak göstermek istiyorsanız, bu eklenti bunu yapmanıza yardımcı olur. Bu eklenti, kapak sayfasını jpeg’ye dönüştürür.

Gravity PDF

Gravity Form, en popüler WordPress form oluşturucu eklentilerinden biridir ve bilgi toplamak için WordPress kullananlar tarafından yaygın şekilde kullanılır. Bu eklenti ile, bilgileri mükemmel görünümlü bir PDF dosyasında görüntüleyebileceksiniz. Bilgilerinizin güvenliği konusunda endişeleriniz varsa, bu eklenti bilgilerinizi bir parola ile güvenli bir şekilde şifrelemek için kolay bir seçenek sunar.

WordPress PDF Eklentileri

Bu PDF WordPress eklentileri, WordPress’i kullanarak profesyonel bir web sitesi oluşturmanıza ve yazıları ve sayfaları mükemmel görünümlü PDF’lerde indirmenize yardımcı olacaktır. Farklı işlevleri yerine getirebilecek PDF eklentilerini listeledik ve önümüzdeki online işinizi yapmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.

Sosyal Medyada Paylaş

SEO ve dijital gelişmeler hakkında makaleler, derlemeler, çeviriler, listeler, incelemeler, analizler...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir