En İyi Google AdSense WordPress Eklentileri

En İyi Google AdSense WordPress Eklentileri

Google AdSense , dünya genelindeki milyonlarca web yöneticisi için önemli gelir kaynakları arasında yer alıyor. AdSense, tıklama başı ödeme yapıyor ve bu platforma bağlı olarak web sitesinden para kazanan çok sayıda kişi var. Bazen, özellikle yeni başlayan WordPress kullanıcıları, reklam kodunu doğru bir şekilde yerleştirmeyi zor buluyor. Bu nedenle, reklam yerleştirme işlemini tüm AdSense kullanıcıları için kolaylaştırmak için WordPress için en iyi Google AdSense eklentilerini bu yazıda listeledik. AdSense reklamlarını mevcut temanızla göstermek isterseniz, bunu kolayca yapmanıza yardımcı olacak birkaç AdSense eklentisi vardır. AdSense kodunu sitenizin en yüksek dönüşüm sağlayan yerlerine eklemenize yardımcı olacak en iyi wordpress eklentilerinden bir liste hazırladık. Bu makaleye başlamadan önce, AdSense yönergelerini yönergeleri hakkında çok sıkı olduklarından doğru okuduğunuzdan ve bunları izlemediğiniz takdirde, bir ömür boyu yasaklandığınızdan ve bu içeriklerden para kazanmak için bu şansınızı kaçıracağınızdan emin olun.  İyi miktarda trafik elde ederseniz ve Adsense kurallarını uygularsanız, Google AdSense çok iyi bir gelir kaynağı olabilir. Bununla birlikte, AdSense aracılığıyla iyi bir para kazanmak için, sitenize bir miktar trafik geliyor olması gerekir.

En İyi AdSense WordPress Eklentileri

Ad Injection

Mevcut içeriğinize reklam kodu entegre etmenize ve reklamlarınız üzerinde tam kontrol sağlamanıza yardımcı olacak en iyi reklamcılık yönetim eklentilerinden biridir. Reklam sayısını, içeriğin uzunluğuna bağlı olarak ayarlayabilirsiniz. Reklamları gereksinimlerinize göre yapılandırabilir ve içeriğin üstüne, altına veya rast gele bir yere yerleştirirsiniz. Ayrıca temanın sidebar alanına da yerleştirebilirsiniz.

Google AdSense by BestWebSoft

Google AdSense Eklentisi, AdSense reklam yayıncıları için web sitenizde reklamlar görüntüleyen bloklar oluşturacak çok kullanışlı bir eklentidir. Ayrıca sitenizin reklam biçimini, rengini, reklamların genel görünümünü ve reklamların konumunu tamamen özelleştirmenizi sağlar.

Multiple Adsense Accounts

Bu eklenti, farklı AdSense hesaplarından reklam göstermenize ve gelirinizi iş arkadaşlarınızla paylaşmanıza yardımcı olacaktır. Bu eklenti, reklamların son derece kolay gösterilmesi sürecini kolaylaştıracak, reklamları düzenleyebilir veya silebilirsiniz, aynı zamanda gösterge tablolarından kolayca ortak hesaplar oluşturabilirsiniz. Bu eklentiyle, reklamların önizlemesini gösterge tablosunda görebilirsiniz. AdSense reklamlarını, reklamlarınızdan elde edilen geliri artıracak seçtiğiniz makalelere ve sayfalara kolayca ekleyebilirsiniz. Not: Lütfen, birden fazla hesaptaki reklamları tek bir sayfada göstermeden önce güncel AdSense yönergelerini kontrol etmeyi unutmayın.

WP Simple AdSense Insertion

Kısa kod kullanarak gönderilerinize, sayfalarınıza ve kenar çubuğunuza Google AdSense kodunu kolayca eklemenize yardımcı olacaktır. Eklenti kurulduktan ve etkinleştirildikten sonra, ayarlar sayfasına gidebilir ve reklam kodunuzu yerleştirebilirsiniz. Basit ve kolaydır. Ayarlarınız bittikten sonra eklenti kısa kodunu, reklamların posta veya sayfalarda gösterilmesini istediğiniz herhangi bir yere ekleyebilirsiniz.

Ads EZ Plugin for Google AdSense

AdSense reklamlarını düzgün bir şekilde yönetmek için oluşturulmuştur. Bu eklentiyle, reklamların rengini, boyutunu ve yerleşimini kolayca WordPress yönetici arayüzünüzden özelleştirebilirsiniz. Size, kullanıcı dostu, tamamen duyarlı bir arabirim sunar. Ayrıca, daha fazla özellik ve seçenek içeren eklentinin profesyonel bir sürümünü sunar.

Pro Google Adsense Tools Plugin

Doğrudan WordPress üzerinden Google AdSense hesabınızı tam olarak takip edebilmeniz için çok kullanışlı bir WordPress eklentisi. Bu eklenti, seçilen bir süre için özelleştirilmiş rapor oluşturmaya yönelik seçeneklerinizi ve ayrıca reklamların türünü ve tek tek reklamları temel alan birçok başka rapor türü elde etmenizi ve incelemenizi sağlar.

Easy Plugin for AdSense

Sitenizde bir Google Arama kutusu eklemenize yardımcı olacak WordPress için eksiksiz reklam yönetimi eklentisidir. Bu eklenti, sitenizde Google AdSense reklamlarınızı yönetmek için eksiksiz bir dizi seçeneğe sahiptir. Sitenizin Google tarafından hiçbir zaman yasaklanmaması için Google AdSense politikasını yürürlüğe koyacaktır. Bu eklenti, reklamların içerik sonrası uzunluğa dayalı olarak görüntülenmesine yardımcı olur.

AdRotate

AdRotate, sitenin herhangi bir yerinde reklam bannerleri yerleştirmenize yardımcı olacak WordPress için önde gelen ve yaygın olarak kullanılan Adsense reklam yönetim eklentilerinden biridir.

Adsense Inserter

Adsense Inserter, yayınınıza veya sayfalarınıza kolayca reklam yerleştirmenize yardımcı olacak hafif bir WordPress eklentisidir. Bu eklentiyi yükledikten sonra artık reklam kodlarıyla uğraşmak zorunda kalmayacaksınız. Reklamlarınızın yerleşimi kontrol altına alıp, reklamlarınız hazır olduğunda bunları eklentinin sağladığı kısa kodla istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz.

Now! plugin for AdSense

Google AdSense reklamlarını yönetmek için başka bir basit WordPress eklentisidir. Bu eklenti reklamlarla ilgili her şeyi yönetmenize yardımcı olacaktır. AdSense reklamlarınız üzerinde tam kontrole sahip olabiliyorsunuz.

Ad Inserter

Google AdSense reklamları için basit ama çok güçlü bir WordPress eklentisidir. 16 kod bloğu ve seçilebilecek birtakım farklı görüntüleme seçenekleri ile birlikte geliyor. Reklam için HTML / Javascript / PHP kodunu ekleyin ve reklamı göstermek istediğiniz yeri seçin. Reklamı, içeriği öncesi ve sonrası, seçili paragrafın öncesi veya sonrasında gösterebilir ve reklamı içeriğinde gösterebilir ve bu da çok etkili olabilir ve AdSense reklamlarınızdan gerçekten iyi bir gelir elde etmenize yardımcı olur.

Reklamları daha etkili hale getirmek için ekran konumunu tamamen özelleştirebilirsiniz. Aynı zamanda reklamları kenar çubuğuna veya herhangi bir widget yerine yerleştirebilirsiniz. Ayrıca eklenti tarafından sağlanan kısa kodlu reklamları da yerleştirebilirsiniz. Genel olarak, gelirinizi artırmak için bir dizi seçenek sunacak olan WordPress için harika bir AdSense eklentisidir.


Google AdSense, milyonlarca blog yazarı ve web yöneticisi için son derece önemlidir, çünkü sitenizden para kazanmanın bir yolunu sunar ve siteniz iyi miktarda trafik alırsa kesinlikle güzel bir gelir elde etmeye başlarsınız.  

Bu Google AdSense eklentileri, reklamlarınızı etkili bir şekilde yönetmenize ve platform kurallarına uymanızda size yardımcı olacaktır.

Sosyal Medyada Paylaş

SEO ve dijital gelişmeler hakkında makaleler, derlemeler, çeviriler, listeler, incelemeler, analizler...

Çok Yorumlananlar

  1. Merhaba. WordPress Adsense eklentileri üzerine güzel bir yazı yazmışsınız fakat daha detaylı hazırlasanız yazınızın verimini artırmış olursunuz. Sadece bir öneride bulunmak istedim.

  2. Faydalı bir makale olmuş. Sizlere teşekkür ederim.

  3. Merhaba,

    Jannah Tech temasına sağ ve sol stunlarına reklam ekleyemiyorum. Bütün eklentileri denedim yardımcı olabilir misiniz?

  4. Elinize sağlık hocam, birazcık kod bilgisi olan arkadaşlara tavsiyem kısa kodlar oluşturarak reklamları kendileri yerleştirmeleri

  5. Elinize sağlık ancak Jannah Tech temasını kullanıyorum. Sağ ve Sol stunlara reklam ekleyemiyorum. Hiç bir şekilde çıkmıyor. Eklentilerde de olmuyor. 🙁

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir