En İyi Kişisel Finans Uygulamaları

En İyi Kişisel Finans Uygulamaları

En İyi Kişisel Finans Uygulamaları: İnsanlar, günümüzde akıllı telefonlarını bir günde en az 50 kez kontrol etmektedir. Mesajlar, e postalar, hava durumu, çağrılar vb. bir çok şeye bakmaktadır.  Son zamanlarda popüler olan uygulama konularından bir tanesi de kişisel finans konulu uygulamalar. Akıllı telefonunuz mali durumunuzu izlemenize yardımcı olabilir. Parayı yönetmek, bütçeye ayak uydurmak ve yatırım kararlarını almak dahil, bugünkü kişisel finans uygulamaları ile yapılabilecek pek çok şey vardır.  2017 için en iyi kişisel finans uygulamalarının bu listesiyle bütçe takibinizi ve kişisel finans düzeninizi sağlayabilirsiniz.

En İyi Kişisel Finans Uygulamaları

Kişisel finansman yönetimi stresli olabilir. Ancak, bir dizi uygulama ile bunu gerçekleştirmek oldukça kolay. Bu akıllı telefon uygulamaları giderlerinizi izlemenize ve çok fazla para tasarrufu yapmanız konusunda size yardımcı olur.

Mint

En çok kullanılan kişisel finans uygulaması olan Mint, banka hesaplarından ve kredi kartlarından öğrenci kredilerine kadar tüm finansmanlarınıza gerçek zamanlı ve eksiksiz bir tablo hazırlamanızı sağlar. Otomatik olarak harcamalarınızı izler, kategorilere ayırır ve bütçe limitinize yaklaştığınızda sizi uyarır. Hatta uygulama içinde özel tasarruf önerileri isteyebilirsiniz.

Level Money

Level Money, kendisini “mobil para sayacı” olarak adlandırır. Uygulamayı banka hesabınıza bağladığınızda, otomatik olarak gelirinizi ve tekrarlanan faturalarınızı hesaplar ve ardından günlük, haftalık ve aylık harcamalarınızın ne olacağını önerir. Ayrıca, her ay tasarruf etmeniz gereken tutarı; gelir ve aylık bütçenizden çıkarır. Bir otomatik kaydetme miktarı da ayarlayabilir ve bütçenizden harcanmamış olan tüm nakit paraları tasarruf hesabınıza devredersiniz. Harcamalarını gerçek zamanlı olarak izler; böylece harcadığınız şeyi ve belirli bir süre içinde ne kadar harcayabileceğinizi kolayca görebilirsiniz.

Digit

Otomatik olarak gelirinizi ve harcama düzeninizi tarar ve mutlaka gereksinim duymayacağını düşündüğü küçük bir tasarruf miktarını yönettiği ayrı bir hesaba aktarır. O parayı, bu tasarruf hesabından istediğiniz zaman çekebilirsiniz. 

Credit Karma

Ücretsiz kredi puanı ve rapor sunmanın yanısıra Credit Karma, kullanıcıların kredi kartı ve banka hesaplarıyla bağlantı kurarak harcama modellerini izlemelerine olanak tanır. Bu bilgilere dayanarak, Credit Karma, daha iyi kredi kartı ya da finansmanınızı daha da artırabilecek kredi teklifleri önermektedir. Dünya çapında 32 milyondan fazla kullanıcısı var.

Goodbudget

Goodbudget ile kullanıcılar bütçelerinin her bir kategorisi için “zarflar” oluşturabilirler. Market, ulaşım, alışveriş vb. Diğer uygulamalar kadar sofistike olmayabilir, ancak Goodbudget bütçenizi sadeleştirmek ve harcamalarınızı gerçekten disiplinli tutmak için basit bir yol sunar.

Wally

Wally, harcamaları ayrı kategorilere ayırırken günlük, haftalık veya aylık harcadığınız miktarı görebilirsiniz. Uygulamayla ilgili en iyi yanı makbuzlarınızı taramanıza izin veriyor ve satın alma işleminizin tüm ayrıntılarını otomatik olarak giriyor olması. Bu şekilde, kullanıcılar tüm makbuzları kaydetmek için, harcamalarının her ayrıntısını yazmak için uğraşması gerekmiyor.

En İyi Kişisel Finans ve Bütçe Yönetimi Uygulamaları

Listemizde yer alan kişisel finans ve bütçe yönetimi konulu uygulamalar işinize yarayacaktır. Ayrıca sizin de önerdiğiniz uygulamalar varsa lütfen yorum kısmından bildirin.

Sosyal Medyada Paylaş

SEO ve dijital gelişmeler hakkında makaleler, derlemeler, çeviriler, listeler, incelemeler, analizler...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir