En İyi Anti-Adblock WordPress Eklentileri

En İyi Anti-Adblock WordPress Eklentileri

Anti-Adblock WordPress Eklentileri: Reklam engelleyici, kullanıcıların kasıtlı olarak görüntülediği içeriğe sahip reklamların görüntülenmesini engelleyen bir yazılım ürünüdür. Reklam engelleyici uygulama sayısı her geçen gün artmaktadır, çünkü genel olarak reklamlar dikkat dağıtmakta ve can sıkıcı bir hal almaktadır. Bir içerik üreticisi olarak, reklam engelleyicilerini takip etmeniz ve bunlardan kurtulabilmeniz için sisteminizi hazırladığınızdan emin olmalısınız. Düzenli olarak kaliteli içerik kolay değildir. Motive olmanız gerekir. Bu da adblock eklentileri ile imkansız bir hal alabilir. Çünkü,  reklamlarınız görünür değilse, gelir uzun vadede düşecektir. Bazı WordPress eklentileri, ayrıca, sitenizdeki reklamların içeriğinizi okuyan ziyaretçiler tarafından görülebilmesini sağlamak için kolay bir seçenek sunar. 

Anti-Adblock WordPress Eklentileri

AdBlock X

AdBlock X, kapsamlı anti-adblocker özellikleri sunan ücretsiz bir WordPress eklentisidir. Ayrıca, reklam engelleyiciyi kapatan kullanıcı yüzdesi hakkında ayrıntılı bir fikre sahip olabilirsiniz. Aktif reklam engelleyiciler ile tekil ziyaretçi, dönen ziyaretçi ve sayfa gösterimleri izleme işlemi yapabilirsiniz. Kullanıcılar, bazı reklamverenler ve grafiksel gösterimle ilgili tepkiler hakkında ayrıntılı istatistiklere sahip olabilirsiniz. Tek bir hesapla birden fazla Web sitelerine yönelik istatistikler elde edebilirsiniz. Sitenin yöneticisi olarak, Adblock’u kullanan ziyaretçiler için kurallar oluşturmak ve sitenizi beyaz listeye ekleme talimatı verme seçeneğiniz vardır. Eklenti, ayarların yapılabilmesi için güzel ve kolay bir arayüz ile birlikte gelir ve mükemmel şekilde çalışır.

Adblock Notify

Basit ve etkili bir anti-adblocker WordPress eklentisidir. Bu eklenti mobil uyumludur ve bu eklentinin avantajını herhangi bir cihaz türüne görebilirsiniz. Bu eklenti, kaç kullanıcının reklam engelleyicilerini kullandığının ayrıntılı istatistiklerini görebileceğiniz bir gösterge tablosuyla birlikte gelir. İhtiyacınıza göre eklentinin stilini kolaylıkla değiştirebilirsiniz.

Anti Adblock Adspaces

Adblock tarzı programlar, pop-up’lar, afiş reklamları ve çevrimiçi reklamın diğer yaygın biçimleri gibi belirli türdeki reklamları hedeflemektedir; bu da kullanıcıların rahatsız edici dikkat dağıtıcı veya kesintisiz olarak internette gezinmesine olanak tanır. Ancak bu zararsız minimal reklamları da engeller. Bunun gibi engellemeleri kaldırmak için oldukça etkili olan bir diğer ücretsiz WordPress eklentisidir.

Ad Blocking Detector

Bu eklenti, sistemlerinde adblocker kullanan ziyaretçileri tespit eder ve boş alanlardan kaçınmak için başka bir içerik gösterir. Bu eklenti, bir bölüm için iki farklı içerik türü ayarlamanıza olanak tanır; bunlardan biri reklam engelleyicileri olmayan kullanıcılar için ve diğeri reklam engelleyicileri olan kullanıcılar için.

Sosyal Medyada Paylaş

SEO ve dijital gelişmeler hakkında makaleler, derlemeler, çeviriler, listeler, incelemeler, analizler...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir