En İyi Startup 2017- Moradam

En İyi Startup 2017- Moradam

En iyi startup 2017 listelerinde elbette ki Moradam var. Kısa sürede birçok başarılı proje ile adımızdan çokça söz ettirdik. 2017’nin En İyi Startup projesi olarak adımızdan oldukça uzun bir süre daha bahsettireceğiz. Sadece kendi başarımızı değil müşterilerimizin de başarısını en büyük amaç olarak belirledik.

Moradam bulunduğu sektörün açıkların kapatmak, yenilikler sağlamak ve SEO için yeni bir soluk olmak için yola çıktı. Yola çıktığımız ilk günden beri SEO sektörüne eşsiz yenilikler getirdik. Ve getirmeye de devam edeceğiz. Sektörde birçok firmanın uyguladığı klasik ve ömrü dolmuş yöntemleri bir kenara bırakarak yenilikçi ve kısa sürede sonuç alabileceğiniz yöntemler ile projelerimizi devam ettirdik.

2017 yılı içerisinde birçok başarılı projeye imza attık. Farklı sektörlerde hizmet veren 3.000 Türk Şirketi, 2017 senesi içinde Moradam SEO Hizmeti kullanmaya başladı. SEO alanında, Dünya üzerindeki en kapsamlı ve en uygun fiyat garantisini Moradam sunmaktadır.

Google Organik Yükselme hizmetlerimiz ile müşterilerimize Moradam ayrıcalığını yaşatıyoruz. Emin olun Google’da yükselmek hiç bu kadar hızlı ve kolay olmamıştı. Moradam ekibi olarak imkansız dediğiniz her şeyi gerçekleştiriyoruz.

En düşük bütçeli web sitesi sahiplerine bile 100% garantili Arama Motoru Optimizasyonu sunmaktayız. Aynı zamanda sisteme kayıt olan kişiler, web sitelerine ait tüm Anahtar Kelimeleri tek bir panelden görebilir. Bununla da kalmayıp sisteme kayıt olan kişiler, günlük, aylık ve yıllık “Kelime Sıralama Arşivini” görebilirler. Örneğin “4 ay önce web siteniz, hangi anahtar kelimede Google’da kaçıncı sıradaymış?” Kolaylıkla görebilirsiniz.

Bu sebeple 2017 Yılının en iyi Startup Projesi Moradam’dır.

 

Sosyal Medyada Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir