En Popüler Blog Konuları Nelerdir?

En Popüler Blog Konuları Nelerdir?

En Popüler Blog Konuları: Bir amaçla blog açma; pazar payı, tüketici katılımı, gelir artışı ve kazancı artırır. Aynı zamanda e-ticaret işinden ayrı olarak da blog açma fikri olabilir. Genelde blog açmaya karar veren pek çok insan konu hakkında karar vermemiş olur. Ne hakkında blog açmalıyız? Markalar ve ticaret siteleri için, soruyu cevaplamak yeterince kolaydır. Ticaret dışında blog açarak reklamcılık yapmak için hangi konuları tercih etmeliyiz. Bu makalede bu konudan bahsedeceğiz.

Blog Konusu Bulma

Listeler: Buzzfeed tarfından başlatılan ve sosyal medyada hızla yayılan liste içeriklerin nasıl popülerleştiğini hep birlikte gördük. Liste içeriklerin dikkat çekici özelliğini, blog konusuna karar vermeden önce aklımızın bir kmşesinde bulunduralım.

Nasıl Yapılır: İnsanlar genel olarak cihaz talimat kitaplarını kullanmazlar. Bir sorunla karşılaştıklarında başvurulan yer Google olur. Örnek olarak, WikiHow yalnızca nasıl yapılır makaleleri temel alınarak popüler bir site haline geldi.

Tarifler: Her zaman yeni bir diyet modası vardır.

Ürün incelemeleri: Hit kazanmak için güzel bir kategoridir. Güvenilir ve kaliteli bir inceleme blogu ile, Aamazon gibi sitelerden affiliate ortaklığı ile güzel para kazanmak mümkün.

Seyahat: Her zaman Google aramalarında popüler olacak konular arasında yer almaktadır. Hepimiz egzotik ve yeni bir yere seyahat etmek istiyoruz. Ucuza nasıl yapacağınıza dair herhangi bir tavsiye her zaman takdirimizi kazanır.

En İyiler: 2018’in, 2000’lerin, bu yüzyılın ve tüm zamanların en iyi bir şeyini okumak ilgimizi çeker. En iyilere ait listelerden oluşan bir blog açabilirsiniz.

Blog Açma

Bir blog platformu seçmek ilk zorunluluktur. Wordpress , Tumblr , TypePad ve Blogger’ı da içeren çok sayıda ücretsiz seçenek var. Hepsi de ücretsiz tasarım temaları sunduğundan kendi blogunuzu özelleştirebilirsiniz. Bilmeyenler için, internette bol miktarda öğretici video bulunmaktadır.

Şüphesiz, insanların istediği bir şeyi sağlamazsanız yaratıcı blogunuz hiçbir zaman başarılı olamaz. İçeriğiniz değerli değilse, insanlar onu okumaz veya daha fazla okumak için geri dönmez. İnsanları blogunuzda yorum yapmaya çağırın. İnsanlar blogunuzda etkileşim kurabilirlerse, daha fazla bilgi almak için geri dönmeye devam edeceklerdir.

Görsellik

Dünyanın en popüler sanat ve yaratıcı bloglarından bazıları çok sayıda görüntü içeriyor. Bunun nedeni kısmen insanlar web sayfalarını hızlı bir şekilde taramayı seviyor. Blogunuzu tasarlarken – ya sıfırdan kurarken ya da çevrimiçi ücretsiz bloglama platformlarından birini kullanırken- düzenini temiz, taze ve düzenli tutmaya çalışın. Gereksiz özellikleri çok fazla eklemekten kaçının.

Sosyal Medyada Paylaş

SEO ve dijital gelişmeler hakkında makaleler, derlemeler, çeviriler, listeler, incelemeler, analizler...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir