Site İçin En Etkili SEO Uygulamaları Neler?

SEO Uygulamaları

Sitenizin daha üst sıralara taşınmasını istiyorsanız sizlerde site için SEO uygulamalarından mutlaka yararlanmanız gerekir. En etkili SEO uygulamaları şu an için toplamda 9 tane önerebileceğimiz şekildedir.  Sizlerde bu uygulamalar hakkında bilgi edinmeye başlayabilirsiniz.

Google My Business Uygulaması

Başvurabileceğiniz uygulamalardan biri olarak Google  My Business karşımıza çıkıyor diyebiliriz. Eğer ki sizlerde Google işletme sayfasına sahip biriyseniz o zaman mobil uygulamaya başvurarak çok rahat şekilde firmanızın adresini haritalara ekleme imkanına da sahip olabilirsiniz. Bu sayede iletişim bilgilerinizi sıklıkla güncelleme şansını elde etmiş olursunuz. Özellikle şirket sayfanızı daha hızlı ve etkin şekilde yönetmeniz adına uygulamanın ayrı bir katkısı olacaktır. İsteyen kişiler uygulamayı mobil cihazlarına da gönül rahatlığı ile indirebilir.

SEOdemy Uygulaması

SEO haberlerinden, video, analiz ve yeni nesil internet yönetimi bilgilerine güncel şekilde erişmek istiyorsanız o halde ilk iş olarak bu uygulamayı kullanmaya başlamanız gerekecek. Sektörü bu sayede uygulama aracılığı ile daha yakından takip etme fırsatını elde etmiş olacaksınız. Gelişmelerden bende en hızlı şekilde haberdar olmak istiyorum diyen biriyseniz o halde hemen uygulamayı mobilinize indirmeye de başlayabilirsiniz.

iSEO Audit Tool Uygulaması

Web sitelerinizde ki seo istatistiklerini bilmek ve takip etmek istiyorsanız o halde ilk iş olarak bu uygulamayı indirmekle işe başlayabilirsiniz. SEO çalışmalarınızı en iyi şekilde analiz etmek için en mükemmel yollardan biri olarak karşımıza çıkıyor diyebiliriz. Uygulamanın bir diğer öne çıkan olumlu yanlarından birisi de isterseniz SEO istatistiklerinin anlık görüntülerini en hızlı şekilden kaydedebilme özelliğine sahip olması diyebiliriz. Mobil telefonlara indirerek de takiplerinizi anlık şekilde gerçekleştirebilmektesiniz.

Google Primer Uygulaması

En yeni pazarlama becerilerinden faydalanmak istiyorum diyorsanız bu uygulamanın tam size göre olduğunu belirtmek isteriz. Küçük boyutlu dersler eşliğinde 5 dakika içerisinde önemli bilgiler sunarak ne yapmanız gerektiği konusunda yardımcı oluyor. Üstelik bu 5 dakikalık dersinde ücretsiz şekilde yapıldığını belirtmek isteriz.

Keyword Tool – SEO Research & Website Content Planner Uygulaması

Anahtar kelimelerle ilgili olarak tüm bilgilere hızlı şekilde erişmek için Keyword Tool – SEO Research & Website Content Planner uygulamasını indirmeniz yeterli olacaktır. Anahtar kelimeler, arama hacmi, rekabetin yanı sıra alan ve TBM kullanılabilirliği konusunda da sizlere önemli bir bilgiler sunmaya başlayacaktır. Bu uygulamayı dilerseniz masa üstü tarayıcılarda da gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Webtures Platinum Uygulaması

Uygulamada pek çok özellikler bulunuyor. Bu özellikleri sayacak olursak, müşterilerin teklif talep formu doldurabilmesi, fatura ödemesi ve toplantı talep formu doldurması gibi işlemler yer alıyor. Sadece bununla sınırlı kalmadan sitelerin analiz edilerek sıralamalarını görmeleri ve hatta günlük bildirim alma desteğini de uygulamanın kullanacak kişiye sunacağını belirtmek isteriz.

Website SEO Checks Uygulaması

Site sahibi olan kişilerin, sitesini nasıl bilinen bir hale getirmesine yardımcı olacak önemli bir uygulamadır. SEO analizlerinin haricinde uygulamanın aynı zamanda Temel SEO analiz istatistiklerini de ortaya koymuş olduğunu söyleyebiliriz. Bunları mobil uygulama aracılığı ile ulaşmanın mutluluğunu yaşamış olacaksınız.

SEO BackLinks Uygulaması

Web siteye  gelen linklerin ayrıntılarını en iyi şekilde görmenize yardımcı olacak bir uygulamadır. Ayrıca  web sitenizin de Page  Rank ayarlamak içinde kullanılan bir uygulama olmayı başarmıştır.

SEO Page Ranker Uygulaması

iPhone hem de iPad için isteyen hemen herkes SEO Page Ranker uygulamasını gönül rahatlığı ile kullanabilir ve uygulamanın en hızlı şekilde artılarından da bir an önce yararlanmaya başlanabilir.

Sosyal Medyada Paylaş

SEO ve dijital gelişmeler hakkında makaleler, derlemeler, çeviriler, listeler, incelemeler, analizler...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir