En İyi Anahtar Kelimeler Nasıl Bulunur?

En İyi Anahtar Kelimeler Nasıl Bulunur?

En İyi Anahtar Kelimeler: Yazmaya başlamadan önce, hangi anahtar kelimelere odaklanmak istediğinize karar vermeniz gerekir. Bunlar, sayfanızı bulmak için insanlar tarafından aranacak terimlerdir. Doğru anahtar kelimeleri seçmek için kullanabileceğiniz birkaç ipucu:

Anahtar Kelime Seçimi

Aranma Hacmi Yüksek, Rekabeti Düşük Kelimeler. Seçtiğiniz terimlerin birçoğunun aranacak kadar geniş olması, ancak anahtar kelimede yüksek bir arama sıralaması elde etmek için iyi bir şansa sahip olduğunuz kadar dar olması önemlidir. Örneğin, “İnternet” terimi çok genel bir terim. Bununla birlikte, “internette en çok ziyaret edilen siteler” oldukça iyi bir anahtar kelime grubudur. Aynı durum “Afrika” terimi için de geçerlidir (Wikipedia gibi siteler çoğunlukla bu noktalara hakim olacaktır). “Kenya’da en iyi safari turları” odaklanmak için daha iyi bir terimdir.

Anahtar Kelime ve Konu Hakkında İçerikler. Bir anahtar kelimeyi üst sıralara çıkarmaya çalışıyorsanız ve bunu yalnızca bir kez yazmak istiyorsanız, büyük olasılıkla başarısız olacaksınız. Dolayısıyla sık sık hakkında yazdığınız bir şeyi seçin. Kategorilerinize, makale başlıklarına ve sitenizdeki diğer içeriğe bakın. Zaten üzerinde yazdığınız ortak anahtar kelimeler var mı? Onları bir şekilde genişletmeyi düşünün. Sitenizin bir odak noktası var . Doğrudan doğal olarak hit çektiğiniz konular var. Zaten üzerinde yazdığınız konulara odaklanın.

Google Önerileri. Google’a bir kelime yazmaya başladığınızda ve aramanın geri kalan kısmını sizin yerinize doldurur İşte Google Önerileri budur.

 

Sosyal Medyada Paylaş

SEO ve dijital gelişmeler hakkında makaleler, derlemeler, çeviriler, listeler, incelemeler, analizler...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir