AMP Otomatik Reklam Nedir? AMP Otomatik Reklam Kodu Nasıl Uygulanır?

AMP Otomatik Reklam

AMP, mobil web sayfaların hızlı bir şekilde açılması için geliştirilmiştir. Framework çalışması olan AMP, mobil cihazlarda kolay ve hızlı açılan web sayfası oluşturulmasını sağlar. 2016 yılında ilk kez gündeme gelen AMP büyük bir ilerleme kaydederek, neredeyse tüm arama sonuçlarında kullanıcıların karşısına çıkmayı başardı. Özellikle mobil görünümün önemli görüldüğü web siteler için muhteşem bir avantaj sağladı. Başta haber siteleri olmak üzere arama sonuçlarında AMP özelliğe sahip web sitelerinin ilgili sayfaları arama sonuçlarında üst sıralarda yer almaya başladı. AMP’nin 2016 ylından beri hızlı bir şekilde ilerlemesi beraberinde Mobil SEO kavramının da önem kazanmasını sağladı. Ayrıca öne çıkardığı önemli bir diğer konusu ise AMP sayfalara AdSense’in otomatik olarak yerleştirdiği reklamlardır. AMP Otomatik Reklam Kodu Uygulaması, AdSense’in otomatik yerleştirdiği reklamların uygulanmasıdır. Detaylı bilgi: WordPress AMP Nedir? Kurulumu Nasıl Yapılır?

 

 

Sosyal Medyada Paylaş

SEO ve dijital gelişmeler hakkında makaleler, derlemeler, çeviriler, listeler, incelemeler, analizler...

Çok Yorumlananlar

  1. Dostum bu ve kodlarına nasıl ulaşacağımızı da yazsaydın 10 numara olurdu.
    Wordpressi iyi bilmeyenler var

  2. merhaba wordpresste amp nin hangi klasöründeki php kod sayfasına eklememiz gerekiyor

  3. Merhaba, nasılsınız?

    Ben, bir konuda yardımınıza ihtiyaç duydum. Acaba tema içinde etiketi nerede, bir türlü bulamadım.

    Google Açıklaması:

    AMP Otomatik reklam kodunu kopyalayıp açılış etiketinin hemen sonrasına yapıştırın. AMP için Otomatik reklamlar yaklaşık 10-20 dakika içinde sayfalarınızda gösterilmeye başlar.

  4. Amp sayfalarında nedense otomatik reklamlar çalışmıyor. Native olarak kullandığımdan kaynaklı mı acaba. Yabancı sitelerde de bu güzel bir şekilde çalışıyor. Anlam veremiyorum

  5. AMP’ye geçeceklerin aklındaki tek soru: AMP Adaense gelirlerini düşürür mü? bu konuyla alakalı karşılaştırmanız varsa içeriğe eklerseniz çok kişi faydalanır diye düşünüyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir