Sosyal Medya Reklamcılığının 3 Temel Kuralı

Sosyal Medya Reklamcılığının 3 Temel Kuralı

Sosyal Medya Reklamcılığının 3 Temel Kuralı: Onlarla konuştuktan sonra, sosyal medya kampanyanızı mükemmel bir başarıya ulaştıracak en uygun ve uygulanabilir ipuçlarının temel bir listesini hazırladık.

1. Geri Dönüşümü İyi Reklamları Seçin

Öncelikle düşük bütçeli reklamlar deneyin. Birkaç reklam kopyası oluşturun, farklı görüntüler yazın, hedef kitlenizi ve bölgeyi ayarlayın. Yayınlayın ve TO oranı% 1,5’in altındaysa, devre dışı bırakın. Yeni bir reklam biçimi deneyin.  Veya aynı anda birden fazla kampanyayı etkinleştirmeyi ve en iyi performansı gösteren kampanyanın haricindeki tüm kampanyaları devre dışı bırakmayı düşünebilirsiniz.

2. Özel bir açılış sayfası oluşturun

Kampanyanızın gündemi dönüşümlerse (satış, kaydolma veya abonelik vb.) yönlendirilecek bir açılış sayfanız olduğundan emin olun. En iyi kampanyalarda, kampanyayla alakalı içeriği içeren ve mesajlarının net bir şekilde görülebildiği harika açılış sayfası olur.

3. Ön fiyat teklifi gösterin

Reklamını yaptığınız ürün veya hizmetin fiyatından emin olun. Bunu yaparak, yalnızca talep ettiğiniz fiyatı ödemeye hazır olanları cezbedeceksiniz. Bu, ilk etapta kitleyi filtrelemenize yardımcı olacaktır. Bu aynı zamanda, boşuna gider ve bir dönüşüme dönüşmeyecek olan tıklama başı maliyetten tasarruf sağlar.

Reklamcılık

Son Olarak

Bir çoğumuz sosyal medya reklamcılığına karşı direndik çünkü sosyal medya platformlarında işinizi özgürce büyütmek için yalnızca ücretsiz araç olarak görüyorduk. Ancak çevrimiçi reklamcılığa harcama yapmaya başlarsanız, sosyal medya reklamlarının toplam gelirinize büyük bir katkı yaptığını gördüğünüzde şaşıracaksınız . Düzgün bir şekilde yapıldığı takdirde, insanlara ulaşmanın en ucuz yollarından birisi sosyal medya ve çok uzun zamandır bu alandaki uygulamalarını gerçekleştiren birçok dijital pazarlamacı var.

Sosyal Medyada Paylaş

SEO ve dijital gelişmeler hakkında makaleler, derlemeler, çeviriler, listeler, incelemeler, analizler...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir