BGBG Arttırma: Yüksek BGBG Oranı Olan Ülkeler

BGBG Arttırma: Yüksek BGBG Oranı Olan Ülkeler

BGBG,  1000 Gösterim Başına Gelir anlamına gelir. Dünyanın her yerindeki reklam yayıncıları veya blogcular için en yüksek BGBM oranına sahip ülkeler listesi yayınlandı. 0,20 ila 1,10 ABD doları arasında ülke bazında BGBG oranları değişiklik göstermektedir. Çevrimiçi görüntülü reklamcılıkta ve afiş reklam yayıncılığında başarılı olmak için, aşağıda belirtilen ülkelere hitap eden içeriğinize odaklanırsanız, daha iyi gelir elde etmeniz mümkün. Dolayısıyla bu ülkelere göz atmak gelirinizi artıracak bir fikir verebilir. Web trafiğini hedeflediğinizde, farklı ülkelerdeki en yüksek BGBM oranını hedefleyerek gelirinizi ve satışlarınızı artırmak için çalışmalar gerçekleştirebilirsiniz.

Adsense BGBG Arttırma

Listede yer alan ilk 3 ülke şu şekildedir:

  • Amerika (1.10 $)
  • İngiltere (0.85 $)
  • Kanada (0.81 $)

Deneyimli araştırmalara ve kampanyaya dayalı olarak , en yüksek BGBM oranlı ülkelerin tanıtımı,  gelirinizi artırabilir ve çevrimiçi işletme sektörü platformu aracılığıyla kârınızı artırabilir. Birleşik Krallık (İngiltere), ABD (ABD), Kanada (CA) Almanya, Japonya ve Birleşik Arap Emirlikleri ilk 5 ülke içerisindedir.

Görüntülü reklamcılık banner reklamcılığı platformu olan Adsense, diğer aracılar reklamları sürücüsü arasında en baskın olanıdır. Çevrimiçi reklamcılığın başarıya ulaşmasının anahtarlarından biri, en yüksek (BGBG) oranlar, karşılaştırmalı fiyat (TBM) oranları ve tüketim yüksek talep (Tıklama Oranı) endüstrisi olan ülkelere dayalı olarak marka kampanyanızı hedefler. Adsense platformunda, yüksek TO’su olan ülkeler üzerinde yoğunlaşmaya çalışmanız kazançlarınızı arttırmada size yardımcı olabilir.

Sosyal Medyada Paylaş

SEO ve dijital gelişmeler hakkında makaleler, derlemeler, çeviriler, listeler, incelemeler, analizler...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir