Güncel SEO Fiyatları – 2019

seo fiyatları

SEO fiyatları aldığınız SEO paketine ve yapılacak çalışmaların hedefine göre değişiklik gösterir. Çalışma yöntemlerimiz satın alacağınız her SEO paketinde aynıdır. Fiyatlardaki esas farklılığı satın aldığınız paketin kapsamı belirler.

Hedeflenen anahtar kelime sayısı, rapor sayısı, içerik desteği ve çalışmanın yoğunluğu her SEO paketinde farklı olduğu için fiyatlarda değişiklik gösterir. Kapsamlı ve kurumsal SEO paketinde nasıl siz müşterilerimize ilk sayfa garantisi veriyorsak başlangıç paketimizde de aynı garanti sizlere veriyoruz. Organik tekniklerle her paket kapsamında kalıcı başarı yakalamanızı sağlıyoruz. Web sitenizin temel ihtiyaçlarını belirliyor ve uygun stratejiler üretiyoruz.

Başlangıç SEO Paketi

Başlangıç Backlink SEO ile ilk aydan itibaren gözle görülür sonuçlar elde edebilirsiniz. Hedeflenen anahtar kelimelerde ilk sayfa garantisini tüm paketlerimizde size veriyoruz.

Başlangıç paketimiz kapsamında olan basit SEO paketi ile ayda sadece 99 TL’ye web sitenizin gözle görülür bir şekilde yükselmesini sağlayabilirsiniz. Sıralamaya giren anahtar kelimelerinizin sayısını artırabilir, mevcut anahtar kelimelerinizin sıralamasında yükselme sağlayabilirsiniz.

Başlangıç paketi ile sunduğumuz backlink inşası ile web sitenizin arama motorlarındaki görünürlüğünü ve anahtar kelimelerdeki yükselişini ilk 15 günden itibaren gözle görülür hale getiriyoruz. Hatasız analiz raporları ile web sitenizin gün gün yükselişini detaylı bir şekilde inceleyebileceğiniz gibi web sitenizde yürütülen SEO çalışmaları hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Başlangıç SEO paketi hizmeti kapsamında uzmanlarımız tarafından web sitenizin yükselişini, görünürlüğünü, satışlarını ve ziyaretçi sayısını artıracak en uygun kelimeler seçilir. Web sitenizi analiz aracımız ile detaylı analiz ederek hangi hataların mevcut olduğunu görebilir ve çözüm üretebilirsiniz. Başlangıç SEO çalışmalarına başlandığı andan itibaren gün gün anahtar kelimelerinizin sıralamaları takip edebilirsiniz.

Başlangıç SEO paketi ile arama motorlarında görünürlüğünüzü artırırken günlük ziyaretçi sayınızı da artırabilirsiniz. Web sitenize yalnızca kısa vadede değil uzun vadede kalıcı çözümler üreterek başarısını sürdürülebilir bir hale getirebilirsiniz.

Kapsamlı SEO Paketi

Kapsamlı SEO paketi ile ilk ay 100 anahtar kelimenizde, bir yılın sonunda ise 300 anahtar kelimenizde ilk 10’a girme garantisi veriyoruz. Web sitenizde var olan hataları tespit ederek, düzeltilmesini sağlıyoruz. Dahili SEO optimizasyonu ve etkili backlink inşası ile arama motorlarında kısa sürede hem görünürlüğünüz artırabilir hem de sıralamanızı yükseltebilirsiniz. Profesyonel raporlama ile web sitenizde yürütülen SEO çalışmalarının etkilerini günlük, haftalık ve aylık olarak görebilirsiniz.

Dahili SEO optimizasyonu ile web sitenizi, arama motorlarının web sitelerinden beklediği sıralama kriterlerine uygun bir hale getiriyoruz. Web sitenizde hem site içi hem site dışı çalışmalar yürüterek SEO uyumlu bir web sitesi olmasını sağlıyoruz.

Sektörel ve rakip analizleri ile web sitenizin sektör içinde ki konumu tespit ederek uygun stratejiler üretiyoruz. Moradam SEO ekibi olarak web sitenize uygun stratejiler üreterek kalıcı çözümler ve başarı sağlıyoruz. Yüksek rekabete konu olan anahtar kelimelerinizde kısa sürede web sitenizi sektör lideri olmasını sağlayabilirsiniz.

Kurumsal SEO

Kurumsal SEO, firmalar için üretilen özel stratejiler eşliğinde yürütülen SEO çalışmalardır. Firmanızın dijital dünyada varlığını sürdürebilmesi ve markalaşması için kurumsal SEO çalışmaları gereklidir. Sektörel rekabet içerisinde markanızın yer alması ve sektörde en büyük paya sahip olması için arama motorlarında başarı yakalamanız gerekir.

Kurumsal SEO paketi ile orta ve yüksek rekabet düzeyine sahip sektörlerde kalıcı başarı yakalayabilirsiniz. Site içi ve site dışı SEO çalışmalarının yanı sıra web sitenize içerik desteği de sağlanmaktadır. Web sitenizde yer alan içerikler yeniden düzenlenir ve özgünleştirilir. Gerek duyulduğu takdirde yeniden uygun içerikler üretilir.

Kurumsal SEO çalışmalarında web siteniz arama motorlarının sıralama yaparken göz önünde bulundurduğu kriterlere uygun hale getirilerek, SEO Friendly web sitesi olarak inşa edilir. Kapsamlı web sitesi analizleri ile web siteniz üzerinde var olan hatalar tespit edilerek uygun çözüm önerileri üretilir. Rakip firma analizleri ile web sitenizin arama motorlarında rakipleriniz arasında hangi konumda olduğu belirlenir. Kullanıcı deneyimini en üst seviyeye çıkaran kullanıcı dostu bir web sitesi oluşturmanızı sağlarız.

GoogleNews SEO

GoogleNews SEO paketi ile haber sitenizde yer alan her haberin Google Haberler bölümünde yer almasını sağlıyoruz. GoogleNews kaydınıza rağmen sitenizde yer alan haberler, Google Haberler bölümünde görünür değilse web sitenizi güçlendirerek kısa sürede haber sitenizin görünürlüğünü artırıyoruz. Haber sitenize eklediğiniz her içerikte üst sıralarda yerinizi alacağınız gibi web sitenizden maddi gelir de sağlayabilirsiniz.  Moradam GoogleNews SEO paketi ile News kaydı olan sitelere özel fırsatlarımızı kaçırmayın.

Web Analiz

Web sitesi analizi kapsamında standart, uzman ve pro analiz hizmetleri sunulmaktadır. Üç analizde de profesyonel raporlama, web site analiz aracı, Google sıra bulucu, 3 aylık sıralama geçmişi analizi ve yeni anahtar kelime önerileri hizmetleri sunulur.  Standart analiz paketinde 3 farklı proje ve 300 anahtar kelime yer alırken, uzman analiz paketinde 10 farklı proje ve 1000 farklı anahtar kelime, pro analiz paketinde ise sınırsız proje ve 10000 anahtar kelime yer almaktadır.

Web analiz hizmeti ile web siteniz için en uygun anahtar kelimeler tespit edilir. Web sitenizde yer alan anahtar kelimelerin sıralamaları takip edilir. Günlük anahtar kelime sıralamalarınızı takip ederek gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Web sitenizde yer alan anahtar kelimelerin Google sıralamasını takip edebileceğiniz gibi bulunduğunuz sektörde yer alan diğer rakiplerinizin konumu analiz edebilirsiniz.

Web analiz sayesinde web siteniz üzerinde yürüteceğiniz çalışmaları belirleyebilir, eksikleri tespit edebilir ve sektör içerisinde ki rekabette hangi konumda olduğunuzu görebilirsiniz. Güncel analizler ile web sitenizin kontrolü ve arama motorlarındaki konumunuzu kontrolünüz altında tutabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş

SEO ve dijital gelişmeler hakkında makaleler, derlemeler, çeviriler, listeler, incelemeler, analizler...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir