Kaliteden Ödün Vermeden Resim Boyutlandırma Eklentileri 2018

Kaliteden Ödün Vermeden Resim Boyutlandırma Eklentileri 2018

Bir görüntüyü nasıl doğru şekilde yeniden boyutlandıracağınızı bilmiyorsanız, web sitenizin ziyaretçilerinde kötü bir ilk izlenim yaratma ihtimaliniz yüksektir. Elbette mükemmel içeriğiniz olabilir, ancak bulanık, kalitesiz görüntüler ziyaretçileri bir paragraf bile okumadan gitmelerine neden oluyor. Kaliteyi kaybetmeden görüntüleri yeniden boyutlandırmak kolaydır ve kısadır. 

Resim Boyutlandırma Eklentileri

Profesyonel görünümlü resimler, ziyaretçi kitlenizi etkileşime sokar, güzel bir ruh hali oluşturur ve markanız ile içeriğiniz arasında daha iyi bir görsel bağlantı oluşturur. Söylemeye gerek yok, bir resmin nasıl yeniden boyutlandırılacağını bilmek çevrimiçi varlığın önemli bir parçasıdır.  Çoğu site sahipleri için bir numaralı endişe sayfa hızıdır. Zira en site yavaşlığının en önemli nedenlerinden bir tanesidir.  Site hızı noktasında yapabileceğiniz en önemli performans iyileştirmelerinden biri, resimlerinizi doğru şekilde yeniden boyutlandırmak ve optimize etmektir.

Kayıpsız, görsel boyutlandırma için şu eklentileri kullanabilirsiniz:

  • Smushit: 

    WP Smush, yüklediğiniz veya sitenize eklediğiniz her görüntüyü titizlikle tarar – gereksiz verileri keser ve ortam kitaplığınıza eklemeden önce sizin için ölçeklendirir.

  • EWWW Image Optimizer: 

    EWWW Image Optimizer sayfa hızınızı resim optimizasyonu yoluyla artıracaktır. Artan sayfa hızı, daha iyi arama motoru sıralamaları ile sonuçlanabilir ve dönüşüm oranları da artacaktır. EWWW IO, yüklediğiniz yeni görüntüleri otomatik olarak optimize edecek olsa da, daha önce yüklediğiniz tüm görüntüleri de optimize edebilir.

  • Kraken Image Optimizer: 

    Kraken.io, sınıfının en iyisi algoritmaları ile sağlam, ultra hızlı görüntü iyileştirici ve küçültücüsüdür. Bant genişliği ve depolama alanı kazandırır ve web sitenizin yükleme sürelerini önemli ölçüde arttırır.

 

Sosyal Medyada Paylaş

SEO ve dijital gelişmeler hakkında makaleler, derlemeler, çeviriler, listeler, incelemeler, analizler...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir