Kurumsal Seo ile firmanızı Google’da yükseltin

Kurumsal Seo ile firmanızı Google'da yükseltin

KURUMSAL SEO

SEO gelişen ve her geçen gün ilerleyen Dijital dünyanın en büyük pazarlama yönetimidir. SEO’ya yatırım yaparak sektörel kelimelerde arama motorlarında üst sıralara çıkarak daha fazla müşteri elde etmenizin en kârlı yatırımdır.

Markanıza ait web sitesinin arama motorlarında üst sıralara çıkması memleketin en işlek caddesinde bir satış mağazanızın olmasından daha iyidir.

Fiili mağaza maliyetlerinden çok daha düşük miktarda e-ticaret sitenize SEO çalışması yaptırarak satışlarınızı çok daha yükseltebilirsiniz.

Kurumsal SEO arama motorlarında sektörünüzle alakalı anahtar kelimelerde arama hacminizi yükselterek markanızın ve ürünlerinizin daha görünür olmasına imkân sağlamış olursunuz. Kurumsal SEO çalışmaları en iyi reklam ve tanıtım hizmetidir.

Dünya üzerinde birçok arama motoru faaliyet göstermektedir ancak bunların içerisinde zirveyi Google temsil eder. Yahoo, Yandex, Bing gibi arama motorları da Pazar payına sahiptir ancak yapılan tüm SEO çalışmaları Google temel alınarak yönetilir. Buna göre Türkiye’de arama motorları kullanım oranlarını incelemekte fayda vardır.

Grafikte görüldüğü üzere, Google %94,8 oranında kullanım oranı ile lider konumdadır. Google’ı %4,3 kullanım oranı ile Yandex, %0,6 kullanım oranıyla Bing, %0,2 kullanımı oranıyla Yahoo takip etmektedir.

KURUMSAL SEO HANGİ AVANTAJLARI SAĞLAR?

  • Markanın saygınlığını ve internette görünürlüğünü arttırır.
  • Hedef kitleye ulaşma konusunda en iyi yöntemdir.
  • Diğer tüm reklam ve tanıtım giderlerinden daha tasarrufludur.

NEDEN KURUMSAL SEO AJANSI İLE ÇALIŞMALISINIZ?

Kurumsal SEO ciddi ve titizlik ile yürütülmesi gereken bir SEO çalışmasıdır. Bu nedenle SEO konusunda uzmanlaşmış ve deneyime sahip SEO Ajansları ile çalışılmalıdır.

Kurumsal SEO Ajansları yalnızca arama motorlarında yüksel olarak algılanan yöntemlerin dışında profesyonel SEO hizmeti de sunarlar. Bunun en önemli örneği analiz ve raporlama yeteneğidir.

Rakip firmaların SEO analizi, anahtar kelime analizi ve yürütülen SEO çalışmaları için belirli süreler içerisinde çalışmaların hangi aşamada olduğunu gösteren raporlamalar yaparak bilgilendirir. Bu şekilde markanız veya ürünleriniz için yapılan tüm SEO çalışmalarını detaylı bir şekilde görebilirsiniz

PEKİ, NEDEN MORADAM SEO AJANSI’NI TERCİH ETMELİSİNİZ?

Kurumsal SEO konusunda uzmanlaşmış Mor Adam SEO Ajansı sektöründe güvenilir ve doğru bir SEO Ajansı olarak dikkat çeker.

Doğru Kurumsal SEO Ajansı tercih edildiğinde başarılı sonuçlar elde etmek kaçınılmazdır.

Mor Adam SEO Ajansı, uzman ve deneyimli kadroya sahip olan Türkiye’nin en güvenilir SEO Ajanslarından biridir.

Mutlu müşterilerimiz en büyük referanslarımızdır. Referanslarımızı inceleyerek bizi daha yakından tanıyabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir