2017 En Iyi StartUplar

2017 En Iyi StartUplar

Türkçeye “girişim” olarak yerleşen “startup” kelimesi yeni yeni alışmaya başladığımız ama ilerde çok duyacağımız bir kavram. Hızlı büyümeyi sağlamak için tasarlanan, geniş kitleleri hedef alan, sürekli olarak kendisini yenileyen ve geliştiren, en önemlisi de benzerlerine göre farklılıklar sunan girişim fikirleri startup olarak adlandırılıyor.

Startup yereli değil, küreseli amaçlamalıdır. 2017 en iyi startuplar için yapılan en önemli şey insanlara alıştıkları şeylerin dışında yenilikler sunmaktır. Bu yeni girişimlerde amaç tüketiciyi bir yenilikle tanıştırmak ve hızlı büyümeyi hedeflemektir. Bu yüzden projeler çoğunlukla teknoloji ile beraber kullanılsa da teknolojik olması şart değil. Mesela bir tarım projesi de startup olabilir. Ancak en büyük ve sık yenilikler teknoloji alanında olduğu için girişimciler riski en aza indirmek için oraya yönlenmektedir.

Son zamanlarda Türkiye’de startuplar çoğalsa da Amerika’ya göre devede tüy olduğumuz söylenebilir. Ancak gelişmekte olan bir sektör olduğu için umut vaat etmektedir. Bakalım 2017 en iyi startuplar arasında neler var.

Türkiye’nin En Başarılı StartUpları

Insider

Uluslararası ve yerel markalara hizmet vermek için yola çıkan İnsider, genç ve dinamik kadrosu ile kurumların ve kişilerin amaçlarına ulaşması için müşterilerin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda onlara fikirler ve projeler sunmaktadır.

Paraşüt

Hizmet, üretim, toptan-perakende ve tüm sektörler için kullanışlı bir ön muhasebe programıdır. Program ile hem işlerinizi kolayca halledebilirsiniz hem de firmanızı büyütebilirsiniz.

Bu programı kullanarak fatura takibi, cari hesap takibi, gelir gider takibi ve raporlama yapabilirsiniz.  Böylece Şirketinizin girdisi çıktısı, karı zararı, nakit akışı gibi daha pek çok mali konuyu rahatlıkla takip edebilirsiniz.

İsterseniz de e-fatura, online tahsilat, stok takibi ve banka entegrasyonu talimatı vererek işlerinizi otomatik olarak da halledebilirsiniz.

Onedio

Bir haber ve bir yaşam platformu. Sitede ilk göze çarpan haberler, videolar, galeriler ve testler oluyor. Ancak sitede çok daha fazlası var. Türkiye dünya eğlence yemek yaşam iş dünyası kültür sanat ve spor kategorileri sitede güncel olarak mevcut. Bu kategorilerde isterseniz haber okuyun, isterseniz testlere katılın, isterseniz de fotoğraf veya videoları inceleyin. 2017 en iyi startuplar arasında en çok bilinen muhtemelen bu platformdur.

Iyzico

E-ticaret sitesi sahiplerine kolay ödeme almaları için destek sunan bir site. Iyzipos, iyzibazaar ve iyziglobe fırsatlarından yararlanarak dünyanın her yerinden ve her şekilde ödeme almanız mümkün. Iyzico’nun amacı sitenin para akışıyla ilgili yükü sahibinin omuzlarından almak.

Sinemia

Bir sinema kulübü şeklinde çalışan Sinemia, kullanıcılarına sunduğu kart sayesinde her gün her seans her filme ve er yerde gidebilme avantajı sağlıyor. Ayrıca gala gösterimlerine de davet sunuyor. Bu kartla banka kartı gibi gişeden sinema bileti de alabilirsiniz.

Moradam

Kapsamlı SEO hizmetinin yeni adresi Moradam, SEO hizmetinin yanı sıra, web sitesi tasarımı, sosyal medya yönetimi, reklam yönetimi ve marka pazarlaması alanında kapsamlı hizmet sunar. Kısa sürede büyük bir kitleye sahip olan Moradam, organik yükselme hızı ve hizmeti ile kaliteli ve doğal yükselme garantisi verir. SEO dünyasının yenilikçi firması olan Moradam, 3000 ‘den fazla Türk firmasına 2017 yılı içerisinde hizmet sundu. İşe yaramayan ve geçerliliğini kaybetmiş yöntemlerle değil yeni ve hızlı sonuç veren yöntemleri kullanmaktadır.

2017 en iyi startuplar sıralaması bu şekilde.

 

Sosyal Medyada Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir