Akıllı Telefonlar İçin En İyi Android İnternet Tarayıcıları

En İyi Android Tarayıcıları

İnternette iyi bir surf deneyimi sağlamak için iyi bir tarayıcıya sahip olmanız gerekir. Piyasada çok çeşitli tarayıcılar bulunmaktadır; bu da en iyi tarayıcı seçimi zorlaştırmaktadır. Bu sefer yüzlerce web tarayıcısından en iyisini seçmenizi kolaylaştırmak için buradayız. İşte akıllı telefonlar için en iyi android internet tarayıcıları;

Akıllı Telefonlar İçin En İyi Android Tarayıcılar

1. UC BROWSER

Internet explorer gibi yavaş tarayıcılardan bıktıysanız, bu sizin sahip olabileceğiniz en iyi alternatiftir. Kalitesinden dolayı “hızlı tarayıcı” olarak bilinir.Sörften indirmeye kadar UC, hızlı İnternet servislerini kolaylaştırmak için en iyisidir. “Gece modu” ile kullanmayı kolaylaştıran özel bir özelliği var.

2. DOLPHINE BROWSER

Akıllı telefonlar için en iyi tarayıcı olarak bilinen Dolphine, hızlı yükleme hizmetleri, blok, kenar çubuğu, HTML5 video oynatıcı ve daha pek çok özellik sunar. Adblock özelliği, tüm reklamları, pop-up’ları, afişleri ve ekrandaki daha kullanışsız şeyleri engeller.

3. FIREFOX BROWSER

En güvenilir tarayıcıdan seçilen Mozilla, hızlı, akıllı ve kişisel web deneyimini sunmak için bir Firefox’u üretti. Özel verilerinizin ve kişisel geçmişinizin çalınmasından korkuyorsanız, Firefox en iyi çözümdür. Web sayfalarının tarama geçmişini izleyebilecek tüm bölümlerini engelleyen bir gizlilik düzeyi vardır.

4. OPERA MINI

İnternet’i kullanırken paketinizi aşırı derecede kullanmaktan mı korkuyorsunuz? Burada, çözüm sunan bir tarayıcı mevcuttur. Opera mini, hızlı internet kullanımı ile daha az internet kullanmanızı sağlar. Diğer web tarayıcılarında olduğu gibi, ekranınızda görünmeyen alakasız reklamların tümünü engellemek için bir reklam engelleme işlevi de vardır. Herhangi bir sosyal paylaşım sitesinde video indirebilir ancak YouTube’da çalışmaz.

5. GOOGLE CHROME

Google Chrome’u tabletinizde, cep telefonunuzda, dizüstü bilgisayarınızda veya kişisel bilgisayarınızda kullanabilirsiniz. Ses araması, resim arama, çeviri ve net paketin çok daha verimli kullanımı gibi çeşitli özellikler, arama kalitesiyle bir araya gelmektedir.

6. PUFFIN WEB BROWSER

Eski tarayıcıları kullanmaktan sıkılıyorsanız ve yeni bir şeyler denemek istiyorsanız, Puffin tarayıcısını deneyebilirsiniz.

7. MAXTHON BROWSER

HTML5 desteğiyle çalışır. Sadece android için değil aynı zamanda mac, windows, kindle, ios ve daha fazlası için de kullanılabilir.

8. BOAT BROWSER

Bu tarayıcı, sunduğu harika, hızlı ve akıllı hizmetlerle harika bir gezinme deneyimi sunar. Boat Browser, diğer temalarla sunulan özelliklerin aksine, zevkinize göre temayı değiştirmenize izin verir. Seçeneklerin konumunu kolayca değiştirilebilir ve favori eklentilerinizi de yükleyebilirsiniz.

9. HOVER BROWSER

Birden fazla web bağlantısını çökerttiğinizde, tarayıcının hızlı bir şekilde çalışması için tarayıcıyı rahatça kullanmanıza izin verir.

10. CM WEB BROWSER

CM’nin çevrimiçi göz atma güvenliğinden dolayı, diğeriyle karşılaştırıldığında en gizli ve güvenli tarayıcı olduğu biliniyor.

Şu ana kadar, aralarında piyasada büyük bir rekabet olduğunu görebildiğimiz çeşitli web tarayıcılarına göz attık. Sizin de önerileriniz varsa lütfen yorum kısmından bildirin.

Sosyal Medyada Paylaş

SEO ve dijital gelişmeler hakkında makaleler, derlemeler, çeviriler, listeler, incelemeler, analizler...

Çok Yorumlananlar

  1. Vep tarayıcı indir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir