Gizliliğinizi Koruyan En İyi 4 Browser

Gizliliğinizi Koruyan En İyi 4 Browser

İnternet’te güvenlik ve gizlilik sağlamanın en iyi yollarından biri anonim bir web tarayıcısı kullanmaktır. Bu yazımızda gizlilik sağlayan en iyi browser listesini bulabilirsiniz.

En İyi Anonim Web Tarayıcıları 2017

1. Tor Browser

Tor, gizliliğiniz için özel olarak tasarlanmış tarayıcılar için tasarlanmıştır. Tor Browser aynı zamanda gizlilik açısından en iyi tarayıcılardan biridir, bu nedenle web de gizlilik sağlamak için kullanılır. Bu tarayıcı, tüm trafik özel sunuculardan oluşan bir rota geçtikten sonra casusluğun oluşmasını önlemek için mükemmeldir. Birkaç sunucuyla Tor Browser’ı oluşturan rota sayesinde, orijinal trafik IP’sinin bulunması mümkün değildir. Tor,  en güvenli bir Web tarayıcısıdır .

2. Epic Browser

Epic Tarayıcı, bir tarayıcıda gereken tüm gizliliği barındıran bir tarayıcıdır. Geçmişinizi kaydetmez, üçüncü tarafların tarayıcıda çerezleri depolamasına izin vermez, otomatik tamamlama formları yoktur ve tek bir tıklamayla bir proxy üzerinden bağlanmanızı sağlar .

3. SRWare Iron

SRWare Iron temelde gizlilik konusunda daha kararlı bir tarayıcıdır Chromium’a dayalıdır. Gizlilik prensibine uymayan Google’ın bazı uygulamalarını ortadan kaldırır. Diğer özelliklerinin yanı sıra, adres çubuğunda popüler anahtar kelime önerilerini ortadan kaldırır.

4. Comodo Dragon Tarayıcı

Epic Tarayıcı gibi Comodo Dragon, birden fazla iz bırakmayan göz atma fonksiyonu içeren bir tarayıcıdır. Çerezleri ve tarayıcıları engeller, önceden kurulu bir antivirüs ve güvenli bir URL doğrulayıcısı vardır.

Bütün bu tarayıcılar arasında, gizliliğinizi maksimum düzeyde tutmak isterseniz Tor Browser’ı seçmelisiniz. Sistemin izlenmesini önlemek için piyasada rakip yok ama aynı zamanda herhangi bir diğer tarayıcıdan daha yavaş bir navigasyona sahip.

2017’nin en iyi 4 web tarayıcısını paylaştık. İşinize yaradıysa, bu makaleyi sosyal medyada paylaşmayı unutmayın.

Sosyal Medyada Paylaş

SEO ve dijital gelişmeler hakkında makaleler, derlemeler, çeviriler, listeler, incelemeler, analizler...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir