Web Sitesi Güvenlik Açığı Tespit Etme Araçları

Web Sitesi Güvenlik Açığı Tespit Etme Araçları

Güvenlik Açığı: Genellikle web sitesi tasarımına, SEO’ya, içeriğe dikkat ederek güvenlik alanını hafife alıyoruz. Bir web sitesinde esasında, web güvenliği her şeyden daha önemlidir. Bu yazımızda WordPress site güvenliği için ücretsiz araçlardan bahsedeceğiz.

Site Güvenlik Test Araçları

SUCURI

SUCURI, en popüler ücretsiz web sitesi kötü amaçlı yazılım ve güvenlik tarayıcısıdır. Malware, SPAM ve tahrif gibi tehlikeler için hızlı bir test yapabilirsiniz.

Qualys SSL Labs, Qualys FreeScan

SSL Labs, SSL web sunucusunu taramak için en çok kullanılan araçlardan biridir. Son kullanma günü, genel değerlendirme, Şifreleme, SSL / TLS sürümü, Protokol bilgileri gibi https URL’nizi derinlemesine analiz eder.

SiteGuarding

SiteGuarding , etki alanınızı kötü amaçlı yazılım, web sitesi kara listeye alma, spam, bozulma ve çok daha fazlası için taramanıza yardımcı olur. Tarayıcı, WordPress, Joomla, Drupal, Magento, osCommerce, Bülten ve başka bir platform ile uyumludur.

Web Inspector

Sitenizi tarar ve Kara Liste, Kimlik Avı, Kötü Amaçlı Yazılımlar, Solucanlar, Arka Alanlar, Truva atları, Şüpheli çerçeveler, Şüpheli bağlantılar gibi iplik raporları sağlar.

Acunetix

Acunetix , Acunetix sunucularından gelen DNS ve ağ altyapısı da dahil olmak üzere 500’den fazla güvenlik açığı için eksiksiz web sitesini analiz eder. Ücretsiz 14 günlük deneme sürümü sağlarlar.

Netsparker Cloud

25’den fazla kritik açıkları tarayan bir kurumsal web uygulaması güvenlik tarayıcısıdır. Netsparker, açık kaynak projesi için ücretsiz olup deneme için taramayı çalıştırmak için talep edebilirsiniz.

Umarım yukarıdaki liste, web sitenize karşı güvenlik taraması yapmanıza yardımcı olur. Bunu kullanışlı bulursanız yorum kısmından fikirlerinizi bize iletmeyi unutmayın!

Ayrıca okumanızı öneririz: WordPress Güvenliği İçin Yapılması Gerekenler

Sosyal Medyada Paylaş

SEO ve dijital gelişmeler hakkında makaleler, derlemeler, çeviriler, listeler, incelemeler, analizler...

Çok Yorumlananlar

  1. […] Sitenizde virüs olabilir. Google, içinde çok sayıda şişirilmiş kötü amaçlı yazılım, casus yazılım veya kötü amaçlı öğe bulunan web sitelerini sevmez. Google, kullanıcının bilgisayarına güçlü bir şekilde zarar vermeye çalışmayan temiz web sitelerini sever. Öneri: (Web Sitesi Güvenlik Açığı Tespit Etme Araçları) […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir